Pentru Scoala de Fotbal A.R.D. Snagov, doua etape cu de toate: victorii la scor, egaluri, dar si infangeri neasteptate


Asa cum ne-a obisnuit, si de data aceasta, in ultimele etape, in mare parte, toate grupele Scolii de Fotbal A.R.D. Snagov au reusit sa obtina rezultate mai mult decat bune dar, au reusit si surprize. Astfel…

Grupa de juniori C – 2003, dupa ce a stat o etapa datorita retragerii din competitie a C.S.O. Bragadiru, a reusit ca in meciul cu Juniors Berceni 2, un meci totl la discretia snagovenilor, sa inscrie nu mai putin de 9 goluri. Autori: Ionita – 3, Jipa – 2, Pestisor – 2, Manea, Stefan, plus un autogol. Scor final: 10-0.

Grupa de juniori D – 2005 a reusit din nou doua victorii: prima impotriva celor din Balotesti pe care, prin golurile marcate de Gradinaru – 3, Ilie – 4, Iancu – 2, Andrei, Topor si Turcu i-a invins cu un categoric 11-1 si a doua in partida cu C.S. Otopeni unde si-a asigurat cele 3 puncte prin golurile marcate de Ilie si Andrei.

Grupa de juniori E – 2007 a disputat mai multe meciuri in aceasta perioada. In deplasare la Popesti, micii A.R.D.-isti au reusit sa obtina un egal. Scor: 1-1. Autorul golului: Nistor. Apoi, in prima intermediara, cu Sportul Snagov au pierdut fiind invinsi cu 3-1. In cea de a doua intermediara, la Clinceni, au invins Academia din localitate cu 4-1. Autorii golurilor: Jianu si Andrei. La finalul ultimului meci, cu Scola de Fotbal Eugen Nae, scorul a fost alb, 0-0.

Grupa 2008-2009, dupa egalul de la Otopeni, 2-2 (Andrei si Ionita), prin golurile marcate de Gheorghe, Cojocaru, Andrei si Teodoresu, piticii au reusit sa invinga la Chiajna pe Concordia cu 4-0. De notat ca saptamana trecuta grupa a participat la Bucuresti, la un puternic turneu, Cupa Stelutelor unde, in grupa sa, cu doua victorii, cu Forzza Junior Bucuresti (8-0) si cu campioana A.J.F. Ilfov, C.S.S. Ilfov (1-0 autor: Preda) si un egal cu F.C.S.B. (1-1 autor: Oprea) s-a calificat in sferturile competitiei. Din pacate, in sferturi, nu a mai putut trece de Academica Clinceni.

Razvan Ardeleanu: “O perioada foarte grea pentru grupele scolii noatre insa, in mare parte, am depasit-o cu bine si pentru asta nu pot decat sa ii felicit pe copiii mei pentru implicarea de care dau dovada, indiferent de rezultatele de pe tabele ei joaca fotbal la maxim, isi etaleza calitatile cat pot ei de bine. Sper ca acum, pe finalul turului, sa reusim sa ne atingem obiectivul la toate nivelele de varsta, clasarea pe podium. Daca la 2003, 2005 si 2008 stam mai bine, la 2007 suntem ceva mai departe te atingerea telului dar se ppare ca usor, usor, si aici putem prinde unul din primele cinci locuri. As vrea sa multumesc si parintilor pentru faptul ca sunt alaturi de noi, pentru sustinerea copiilor.”

Accesari: 651
Multumim pentru vizita si va mai asteptam pe la noi.
Daca ne-ati lasa si un comnetariu ar fi chiar super!
  • Ai ceva de spus?
    Orice comentariu este binevenit insa mare atentie: vor fi acceptate si publicate doar acele comentarii care respecta atat regulile bunului simt cat si pe cele de ortografie si gramatica ale limbii romane! Multumim pentru intelegere.

    1 Star2 Stars3 Stars4 Stars5 Stars (No Ratings Yet)
    Loading...website statistics