Etapa trecuta a fost una dificila pentru Scoala de Fotbal A.R.D. Snagov si asta nu din punct de vedere al jocurilor ci datorita programarii acestora, nu mai putin de patru grupe evoluand in doua zile la aceeasi ora. Din fericire, pana la urma, s-a dovedit inca o data ca pentru antrenorii scolii, nimic nu este imposibil.

  • Grupa 2003 a jucat cu urmaritoarea din clasament, C.S.S. 6 Bucursti. In urma unui meci frumos in care au reusit sa inscrie de doua ori prin Jipa si Ardeleanu, partida incheindu-se la egalitate, 2-2, grupa si-a pastrat pozitia a saptea in clasament. Un rezultat onorabil avand in vedere ca adversarii au introdus in teren jucatori mai mari ca varsta, lucru contestat de altfel la finalul intalnirii si in foaia de joc de catre snagoveni, comisia de disciplina urmand sa ia decizia cuvenita.
  • Grupa 2004, grupa de juniori D, in urma unui jos spectaculos de ambele parti, prin cele doua reusite ale lui Pestisor, a reusit sa se impuna cu 2-0 in fata celor de la Voluntari pastrandu-si astfel pozitia de castigatoare a seriei a II-a a campionatului A.J.F. Ilfov.
  • In Cupa Bucurestiului, desi a facut un joc foarte bun, Grupa 2005 a pierdut cu 0-5 in fata celor de la Initzial Bucuresti si asta in mare parte datorita faptului ca Scoala de Fotbal A.R.D. Snagov a avut in teren copii nascuti in 2006 si 2007.
  • Tot in Cupa Bucurestiului, prin golurile inscrise de Andrei (3), Ion Gabriel (2), Jianu si Reghecampf Jr., grupa 2007 s-a impus cu un categoric 7-0 in fata celor de la Elite Joker Bucuresti, reusind astfel calificarea in faza superioara.
  • Grupa 2008 s-a deplasat la Clinceni unde, dupa o prima repriza echilibrata incheiata la egalitate, 1-1, piticii A.R.D.-isti au reusit sa incline balanta in favoarea lor, scor final, 4-1. Marcatorii Preda, Reghecampf Jr., Ionut B, Ghita au facut ca grupa lor sa urce pe locul 2 al clasamentului A.M.F.B.


Razvan Ardeleanu: “Un week-end care ne-a solicitat din plin. Ma bucur pentru realizarile copiilor si pot spune, nu sunt deloc putine: o idee de joc din ce in ce mai conturata, rezultate bune, calificare in faza superioare a cupei, calificare in finala de campionat… Pentru 2004 vine o perioada deosebit de incarcata insa, sper eu, atmosfera buna din cadrul clubului nostru va contribui la felul in care copiii vor evolua in continuare.”