Pentru Scoala de Fotbal A.R.D. Snagov, revenire de bun augur pe sinteticul din Snagov


Iata ca dupa patru ani, Scoala de Fotbal A.R.D. Snagov revine pe sinteticul din Snagov, si asta dupa ce autoritatile locale i-au permis accesul atat pentru antrenamente, cat si pentru meciurile de acasa din campionatele in care evolueaza.
Astfel, parca in semn de multumire, etapa trecuta, in calitate de gazda, echipele conduse de Razvan Ardeleanu au reusit evolutii notabile, ambele formatii invingand in dubla cu C.S. Corbeanca din campionatele A.J.F. Ilfov in care evolueaza.

Juniorii D si-au spulberat pur si simplu adversara, o echipa ce arata de parca avea in teren doar juniori B, si spunem asta datorita aspectului din punct de vedere fizic al acestora, la finalul partidei scorul fiind 8-0 pentru snagoveni, Jipa, Manea, Stefan si Vlad, facandu-si din plin datoria de marcatori, chiar daca tot ei, au si ratat exasperant de multe ocazii.

Juniorii E, desi au avut o sarcina ceva mai grea de indeplinit, aceea de a isi asigura calificarea in play-off, dupa o prima repriza in care au jucat ezitant si au ratat de nenumarate ori prin Gradinaru, Ilie sau Mario, au reusit sa-si duca la bun sfarsit misiunea, si asta in partea a doua a partidei, cand Mario a finalizat una din centrarile lui Turcu, si Gradinaru a majorat scorul la 2-0 dupa o actiune personala.

“Ma bucur ca pentru a treia oara consecutiv ne asezam la masa valorilor din judetul nostru. Sunt mandru de copiii mei, de toti dar ii evidentiez in mod special pe cei de la grupele de juniori, sunt mandru de asemenea de parintii acestor copii care vin in numar tot mai mare si ne incuraeaza la meciuri, si de ce nu, sunt mandru de intregul staff al scolii, presedinte, vicepresedinte, antrenori. Cu totii, impreuna, formam o echipa redudabila. Nu as putea sa nu multumesc autoritatilor din Ciolpani si Snagov pentru autorul pe care ni-l acorda, astfel ca acesti copii sa se poata exprima, sa-si poata desfasura activitatea in conditii propice. Am speranta ca si din vara, indiferent cine se va afla la conducerea acestor comunitati, vom beneficia de aceeasi intelegere si de acelasi sprijin din partea lor. Acesti copii merita din plin!” a declarat dupa cele doua partide Razvan Ardeleanu.

Accesari: 756
Multumim pentru vizita si va mai asteptam pe la noi.
Daca ne-ati lasa si un comnetariu ar fi chiar super!
  • Ai ceva de spus?
    Orice comentariu este binevenit insa mare atentie: vor fi acceptate si publicate doar acele comentarii care respecta atat regulile bunului simt cat si pe cele de ortografie si gramatica ale limbii romane! Multumim pentru intelegere.

    1 Star2 Stars3 Stars4 Stars5 Stars (No Ratings Yet)
    Loading...website statistics