Pentru Scoala de Fotbal A.R.D. Snagov urmeaza un sfarsit de saptamana plin, cu patru meciuri dificile


Cei mai mari dintre copiii Scolii de Fotbal A.R.D. Snagov, juniorii D si E, vor avea de infruntat duminica, in campionatul A.J.F. Ilfov, formatiile similare ale C.S. Balotesti, meciurile urmand sa se dispute pe terenul central din Balotesti. Chiar daca pana acum bilantul este favorabil snagovenilor acestia impunandu-se de fiecare data, avand in vedere, atat rivalitatea dintre cele doua echipe cat si faptul ca acum numarul jucatorilor si suprafata terenului s-au schimbat, partidele se anunta pe cat de disputate pe atat de spectaculoase.

lot-2015
Tot in acest weekend vor debuta in campionatele A.M.F.B. si grupele mai mici, 2006 si 2007. 2006 va intalni in Bucuresti, sambata de la ora 14,00, pe terenul sintetic de la Danilescu, Galactik Bucuresti, iar prichindeii de la 2007 urmeaza sa inceapa campionatul chiar cu un derby, formatia pe care urmeaza sa o intalneasca fiind Vointa Snagov, echipa care, asa cum am mai spus, spre surprinderea tuturor, din motive cunoscute numai de conducerea clubului, a solicitat in ultima clipa mutarea juniorilor D si E din seria I-a a campionatelor A.J.F. Ilfov.
Razvan Ardeleanu: “Scoala noastra are parte de un sfarsit de saptamana plin, cu patru jocuri deloc usoare stiut fiind faptul ca toti adversarii doresc sa ne invinga. Sper insa ca jucatorii nostri sa arate in continuare forma buna in care se afla, si aici ma refer atat la juniorii D si E dar si la grupele 2006 si 2007, aceasta din urma aflandu-se la debutul vietii fotbalistice, sper ca jucatorii nostri sa se implice si sa dea dovada de curaj. In mod aparte doresc sa-i incurajez pe cei de la 2007 care inca din prima etapa sunt pusi in fata unui derby. Sper ca piticii sa duca mai departe seria celor 10 victorii ale scolii noastre in meciurile cu Vointa.”

Accesari: 545
Multumim pentru vizita si va mai asteptam pe la noi.
Daca ne-ati lasa si un comnetariu ar fi chiar super!
  • Ai ceva de spus?
    Orice comentariu este binevenit insa mare atentie: vor fi acceptate si publicate doar acele comentarii care respecta atat regulile bunului simt cat si pe cele de ortografie si gramatica ale limbii romane! Multumim pentru intelegere.

    1 Star2 Stars3 Stars4 Stars5 Stars (No Ratings Yet)
    Loading...website statistics