Pentru Scoala de Fotbal A.R.D. Snagov viitorul suna bine


Terenul sintetic din spatele peluzei Catalin Haldan a stadionului Dinamo din Bucuresti, a fost astazi gazda a doua partide amicale in care grupele 2005 si respectiv 2006-2007 ale Scolii de Fotbal A.R.D. Snagov au avut ca adversare grupele similare ale A.S.F. Team Bucuresti (Dinamo II).

Fotografie0187
Prima partida in care antrenorul Razvan Ardeleanu i-a trimis in teren pe Alexandru S., B. Alexandru, Turcu, I. Alexandru, Hertzug si Bogdan s-a incheiat dupa trei reprize, cu scorul de 8-6 pentru Scoala de Fotbal A.R.D. Snagov prin golurile marcate de I. Alexandru (4), Topor (2) Hertzug si Bogdan.
In cea de-a doua, desi infiintata de numai trei saptamani, grupa 2006-2007 a Scolii de Fotbal A.R.D. Snagov avandu-i in componenta pe Alexandru S.escu, un portar ce cu siguranta va avea multe de spus, B. Alexandru, Turcu, M. Calinescu, A. Calinescu, Andrei si Alexandru S.ita, un copil nascut in 2008, carora pe parcurs li s-au alaturat Solomintschi, Suveica, Stoica si Mihalcea, a reusit o frumoasa si importanta pentru copii victorie, invingand echipa similara a gazdelor cu 4-1 prin golurile inscrise de Turcu (2), Andrei, M. Calinescu si B. Alexandru. De mentionat ca toti copiii sunt nascuti in anii 2007 si 2008, fapt ce ne facem sa credem ca pentru coordonatorul sportiv al Scolii de Fotbal A.R.D. Snagov, antrenorul Razvan Ardeleanu, viitorul suna bine.
Felicitari, copii!

Accesari: 1,031
Multumim pentru vizita si va mai asteptam pe la noi.
Daca ne-ati lasa si un comnetariu ar fi chiar super!
  • Ai ceva de spus?
    Orice comentariu este binevenit insa mare atentie: vor fi acceptate si publicate doar acele comentarii care respecta atat regulile bunului simt cat si pe cele de ortografie si gramatica ale limbii romane! Multumim pentru intelegere.

    1 Star2 Stars3 Stars4 Stars5 Stars (No Ratings Yet)
    Loading...website statistics