Performanta, un lucru obisnuit la A.R.D. Snagov


In asteptarea deschiderii sezonului oficial, conform obiceiului, grupele de minifotbal ale Scolii de Fotbal A.R.D. Snagov au fost angrenate in diverse competitii amicale organizate de diferite structuri sportive.

Juniorii D (2006-2007) au jucat timp de doua saptamani din trei in trei zile in Cupa Bucurestiului A.M.F.B., competitie in care Turcu si ai lui au reusit performanta de a se califica in fazele finale ale competitiei, dupa ce in sferturile de finala au izbutit surpriza de a elimina Academia A.C.S.B., scor 6-2 pentru A.R.D. In semifinale, din pacate, snagovenii au fost invinsi la penalty-uri cu scorul de 4-3 de catre A.S. Voinicelul, iar in finala mica au castigat, tot la penalty-uri cu 3-2 partida cu Progresul Sparta 1944, la final, ocupand un meritoriu, loc trei.

Grupa 2008, la Bucharest Football Cup 2018, confirmand ca este urmasa grupelor 2004 si 2006, dupa un parcurs fara infrangeri in grupe, in semifinale a reusit sa elimine la penalty-uri pe Sport Team, dupa ce la finalui timpului de joc scorul fusese 0-0. In finala mare insa, s-a vazut invinsa de Player Bucuresti cu 1-0, asta dupa ce in repriza adoua micii snagoveni au dominat copios jocul si au ratat nu mai putin de cinci ocazii clare de gol, ocupand astfel locul doi. De mentionat ca David Gheorghe a castigat trofeul Cel mai bun portar al competitiei la 2008.

Razvan Ardeleanu: “Am ales competitii puternice unde sa ne masuram fortele cu echipe bune si foarte bune. Ma bucur ca jucatorii mei s-au ridicat la nivelul acestora, ba, uneori chiar si-au depasit clar adeversarii, reusind rezultate notabile. Iii felicit si astept ca aceste evolutii bune sa continue si in campionatele ce vor incepe in curand.”

Accesari: 377
Multumim pentru vizita si va mai asteptam pe la noi.
Daca ne-ati lasa si un comnetariu ar fi chiar super!
  • Ai ceva de spus?
    Orice comentariu este binevenit insa mare atentie: vor fi acceptate si publicate doar acele comentarii care respecta atat regulile bunului simt cat si pe cele de ortografie si gramatica ale limbii romane! Multumim pentru intelegere.

    1 Star2 Stars3 Stars4 Stars5 Stars (No Ratings Yet)
    Loading...website statistics