Play-off jucat la maxim, juniorii A.R.D., pe podium!


Dupa performata obtinuta prin calificarea in play-off-ul A.J.F. Ilfov cu doua grupe de juniori, iata ca si aici, Scoala de Fotbal A.R.D. Snagov si-a atins obiectivul, clasarea pe unul din locurile de pe podium.
Astfel, singurul club privat din judetul Ilfov si-a respectat si de data aceasta renumele dobandit in ultimii patru ani, raprezentand cu succes Snagovul in meciurile disputate pe iarba de la Ciolpani sau pe sinteticul din localitate.
Juniorii E au reusit rezultate onorabile vanzandu-si scump pielea, surclasand fara probleme sau remizand cu echipe din elita fotbalului ilfovean.

A.R.D. Snagov Concordia Chiajna 2-3
Academia Voluntari A.R.D. Snagov 2-1
A.R.D. Snagov A.C.S. Berceni 4-2
Concordia Chiajna A.R.D. Snagov 3-0
A.R.D. Snagov Academia Voluntari 1-1
A.C.S. Berceni A.R.D. Snagov 1-1

Clasament in urma rezultatelor de mai sus:

  1 – Concordia Chiana – 18p
  2 – Academia Voluntari – 10p
  3 – A.R.D. Snagov – 5p
  4 – A.C.S. Berceni – 1p

Juniorii D, au avut si ei o prestatie demna de o echipa ce poate castiga fara probleme campionatul, in toate partidele disputate fiind foarte aproape de victorii. Din pacate, poate, doar nesansa a facut ca la final, si ei sa ocupe tot locul trei al podiumului.

A.R.D. Snagov Concordia Chiajna 1-3
A.R.D. Snagov Academia Voluntari 0-0
Academica Clinceni A.R.D. Snagov 2-4
Concordia Chiajna A.R.D. Snagov 1-0
Academia Voluntari A.R.D. Snagov 1-1
A.R.D. Snagov Academica Clinceni 3-0

Clasament in urma rezultatelor de mai sus:

  1 – Concordia Chiana – 15p
  2 – Academia Voluntari – 10p
  3 – A.R.D. Snagov – 8p
  4 – Academica Clinceni – 0p

“Ce poti spune sau cum te simti cand, dupa patru ani de activitate, reusim sa ne mentinem la un nivel superior? Sunt mandru de copiii mei, performantele lor, ale scolii noastre de fotbal, ma fac sa simt asta. Am trait o gramada de stari: finalisti pe Bucuresti in 2013, vicecampioni pe Ilfov in 2014, campioni pe Ilfov in 2015, iar acum, cu juniorii D si E, in play-off, ne clasam pe podium. Suntem singura scoala de fotbal particulara din judet si asta spune multe. Bugetul nostru este, poate, un sfert din ce au cluburile primariilor insa nivelul de pregatire si organizare este clar in favoarea noastra. Staff-ul nostru, conducatori, antrenori este format din oameni cu state vechi in fotbal, oameni care stiu ce au de facut cu copiii iar munca lor este an de an rasplatita asa cum se cuvine. Am numai cuvinte bune si la adresa suporterilor, a parintilor copiilor care au fost totdeauna la inaltime, venind in numar mare la meciuri si, de retinut, de fiecare data, avand un comportament exemplar, respectandu-si asa cum e normal adversarii. Multumesc primarului din Ciolpani care in ultimii patru ani ne-a permis sa ne desfasuram activitatea la baza Olimpia. De asemenea multumesc si autoritatilor din Snagov care, dupa trei ani si jumatate, ne-au permis accesul pe sinteticul din localitate si nu in ultimul rand, tuturor acelor oameni simpli care au ajutat si au sustinut asa cum au putut scoala noastra de fotbal. Toate sunt insa trecatoare, acum ma gandesc deja la viitor. Sper sa gasim puterea sa sustinem in continuare activitatea scolii, sa jucam in continuare, cel putin, la acelasi nivel. Vom mai aduce cativa copii a caror valoare se apropie de cea a jucatorilor nostri. In sezonul 2016-2017 grupele Scolii de Fotbal A.R.D. Snagov vor reprezenta fotbalul snagovean in patru competitii si vreau s-o facem in continuare in acelasi mod in care am facut-o pana acum. Urmeaza cantonamentul, o serie de turneee…” a declarat Razvan Ardeleanu, coordonatorul sportiv al Scolii de Fotbal A.R.D. Snagov.

Accesari: 1,043
Multumim pentru vizita si va mai asteptam pe la noi.
Daca ne-ati lasa si un comnetariu ar fi chiar super!
 • Ai ceva de spus?
  Orice comentariu este binevenit insa mare atentie: vor fi acceptate si publicate doar acele comentarii care respecta atat regulile bunului simt cat si pe cele de ortografie si gramatica ale limbii romane! Multumim pentru intelegere.

  1 Star2 Stars3 Stars4 Stars5 Stars (No Ratings Yet)
  Loading...website statistics