Programul primei etape a zonalului U13 – Scoala de Fotbal A.R.D. Snagov in grupa A a zonei a treiaIeri, 1 iunie, la sediul F.R.F. s-au stabilit cele opt zone ale campionatului national de juniori U13 si a avut loc tragerea la sorti a partidelor din grupe. Scoala de Fotbal A.R.D. Snagov va participa in grupa A din zona a treia alaturi de C.S.S. Giurgiu și A.F.C. Unirea Slobozia. Astfel, in prima etapa, un pic defavorizata am zice, pe 7 iunie, de la ora 10, snagovenii vor intalni C.S.S. Giurgiu, urmand ca apoi, in aceeasi zi de la ora 16, sa intalneasca A.F.C. Unirea Slobozia. Grupa B a aceleiasi zone cuprinde Academia de Fotbal Farul Constanța, A.F.C. Dunărea 2005 Călăraşi si A.S. Regal Sport Club “Ferdinand I”. Echipa care va merge mai departe se va decide in intalnirea dintre primele clasate din cele doua grupe. Evenimentul urmeaza sa aiba loc pe stadionul Coresi de la Baza Sportiva Atletico de Madrid din Bucuresti.


Razvan Ardeleanu: “Ma bucur ca scoala noastra se afla printre cele mai bune echipe la acest nivel de varsta. Zona din care facem parte cuprinde doua academii de fotbal: Academia de Fotbal Farul Constanța si Academia Atletico de Madrid care, cu siguranta au ca obiectiv accederea in semifinala. Noi vom practica acelasi joc ca in play-off, vom incerca sa demonstram un fotbal frumos, pe placul asistentei. Bineinteles ca ne dorim sa castigam insa grupele sunt extrem de echilibrate. Sper ca jucatorii mei sa poata sa raspunda cerintelor. Vom incerca sa dam tot ce putem. Va fi greu dar nu imposibil.”

Accesari: 418
Multumim pentru vizita si va mai asteptam pe la noi.
Daca ne-ati lasa si un comnetariu ar fi chiar super!
  • Ai ceva de spus?
    Orice comentariu este binevenit insa mare atentie: vor fi acceptate si publicate doar acele comentarii care respecta atat regulile bunului simt cat si pe cele de ortografie si gramatica ale limbii romane! Multumim pentru intelegere.

    1 Star2 Stars3 Stars4 Stars5 Stars (No Ratings Yet)
    Loading...website statistics