Ratarile, barele si arbitrul s-au opus victoriei!PC145642
Ieri, pe Stadionul din Voluntari, Grupa 2003-2004 a Scolii de Fotbal A.R.D. Snagov a terminat la egalitate, 1-1 cu G.V.D. Bucuresti desi au avut o dominare acuta cu peste 80% posesie, si numeroase actiuni, din pacate neconcretizate.
Bara s-a opus de trei ori la suturile lui Manea, Trancan sau Ardeleanu, numeroase ocazii ale lui Stefan, Jipa sau Trancan au fost aparate de portarul advers sau au trecut de putin pe langa tinta.
Golul Scolii de Fotbal A.R.D. Snagov a fost marcat de Serbanescu la inceputul jocului. Ulterior, Manea a ratat o lovitura de la 11 m. tintind din nou bara. Si cum in fotbal ocazile se razbuna, oaspetii au marcat la singura faza de poarta a lor dupa ce lovitura libera a fost deviata de un aparator al nostru si impinsa in poarta dupa o balbaiala in fata portii.
Finalul de meci i-a gasit pe jucatorii nostri tot la poarta adversa insa Ardeleanu din lovitura libera a nimerit din nou bara, Trancan, tot din lovitura libera a ratat si el, Jipa singur cu portarul a sutat peste poarta, pentru ca la ultima faza arbitrul sa nu vada un hent clar comis in careu de adversari.
De remarcat prestatia buna a lui Rasinar dar si debutul bun desi marcat de ceva emotie a lui Nitu.
Chiar daca a pierdut doua puncte, Grupa 2003-2004 a Scolii de Fotbal A.R.D. Snagov ramane lidera clasamentului la o diferenta de trei puncte fata de urmatoarea clasata, F.C. Voluntari.

Echipa de start: Rasinar, Ardeleanu, Serbanescu, Alexe, Stefan, Trancan, Jipa, Manea.
Au mai jucat: Nitu, Lupu, Simion, Radu.
Pentru Scoala de Fotbal A.R.D. Snagov a marcat: Serbanescu

Accesari: 1,221
Multumim pentru vizita si va mai asteptam pe la noi.
Daca ne-ati lasa si un comnetariu ar fi chiar super!
Comentarii
 • Jhon 2 March 2014 at 19:21

  Cum sa comentati arbitrajul cand arbitru e la promovare la liga a 3-a..

  • Scoala de Fotbal A.R.D. Snagov 3 March 2014 at 10:51

   John, uneori gresesc ei, arbitrii mari, renumiti, de ce n-ar gresi si unul care, asa cum spui, isi doreste sa arbitreze in liga a 3-a?

 • Razvan Ardeleanu 8 March 2014 at 08:32

  Cand un arbitru care trebuie sa dea exemplu copiilor prin prestatia sa greseste repetat, totul pare un pic voit, si apoi, 2 lovituri de pedeapsa de la 11 m refuzate clar de el cand a fost hent in careu nu poti sa ramai indiferent. Ca sa arbitrezi la liga a treia cum isi doreste el trebuie sa-si schimbe clar comportamentul, nu poti arbitra in trening cand noi platim arbitrajul si trebuie sa invatam copii sa il respecte, pentru ca prin prezenta sa un arbitru trebuie sa impuna respect in fata tuturor.

 • Ai ceva de spus?
  Orice comentariu este binevenit insa mare atentie: vor fi acceptate si publicate doar acele comentarii care respecta atat regulile bunului simt cat si pe cele de ortografie si gramatica ale limbii romane! Multumim pentru intelegere.

  1 Star2 Stars3 Stars4 Stars5 Stars (No Ratings Yet)
  Loading...website statistics