Razvan Ardeleanu, antrenor al lotului zonal Ilfov U13


Initial, Razvan Ardeleanu, coordonatorul sportiv al Scolii de Fotbal A.R.D. Snagov nu a vrut sa faca publica hotararea Adunarii generale a A.J.F. Ilfov in care reprezentantii cluburilor ilfovene, membri, jucatori, au votat propunerea sefului departamentului de copii si juniori, domnul Nicolae Sange, de a-l numi antrenor al lotului zonal U13 – 2004 insa, de curand, dupa ce si-a facut temele si a sunat adunarea anuntand un lot de 24 de copii care vor evolua la Turneul Sperantelor F.R.F. 2017, turneu organizat de A.M.F.B. prin domnul Marian Lumanare, acesta a revenit asupra hotararii.

Turneul a cerei prima etapa s-a desfasurat deja, a adunat la start copii care, prin rotatie, vor participa la sase actiuni de selectie. In prima intalnire 17 jucatori selectionati de la C.S. Concordia Chiajna, F.C. Voluntari, C.S. Popesti Leordeni si A.R.D. Snagov au intalnit selectionata 1 Bucuresti. La finalul unei partide care o oferit din plin faze si executii de exceptie din partea ambelor echipe si in care s-au inscris nu mai putin de 13 goluri, slectionata bucuresteana a invins-o pe cea a Ilfovului cu scorul de 7-6. Pentru lotul zonal al A.J.F. Ilfov au marcat: Karamian (Concordia Chiajna) – 2 goluri, Tantaru (F.C. Voluntari) – 2 goluri, Ardeleanu si Pestisor (A.R.D. Snagov) – cate un gol fiecare.

Razvan Ardeleanu: “Ma simt deosebit de onorat de increderea domnului Sange si a reprezentantilor cluburilor ilfovene. Toti copii convocati vor avea sanse egale, de altfel acest lucru fiind clar specificat in Regulamentul turneului. Turneul face parte din ciclul de selectie, monitorizare a jucatorilor nascuti 2004 in vederea formarii lotului national U13 insa aceasta selectionata zonala isi va continua activitatea in cadrul multor alte actiuni asemanatoare, actiuni extrem de benefice din punct de vedere al motivarii tinerilor jucatori ilfoveni.”

Accesari: 1,167
Multumim pentru vizita si va mai asteptam pe la noi.
Daca ne-ati lasa si un comnetariu ar fi chiar super!
  • Ai ceva de spus?
    Orice comentariu este binevenit insa mare atentie: vor fi acceptate si publicate doar acele comentarii care respecta atat regulile bunului simt cat si pe cele de ortografie si gramatica ale limbii romane! Multumim pentru intelegere.

    1 Star2 Stars3 Stars4 Stars5 Stars (No Ratings Yet)
    Loading...website statistics