Razvan Ardeleanu: “La juniori, obiectivul nostru este sa ne clasam printre primele trei formatii ale Ilfovului”


O noua etapa in campionatele A.M.F.B., din nou meciuri dificile pentru grupele 2006 si 2007 ale Scolii de Fotbal A.R.D. Snagov: la 2006, pe langa numeroasele ratari ale snagovenilor, golul lui Iancu nu a fost suficient in partida cu F.C. Danilescu, acestia din urma inscriind de petru ori, iar la 2007, dupa o prima repriza dadatoare de sperante in care au reusit chiar sa inscrie, piticii A.R.D.-isti trebuind sa se recunoasca invinsi de bucurestenii de la G.F.K.

20151101_100036
Daca la prichindei se pare ca mai este inca mult de lucru, in schimb juniorii Scolii de Fotbal A.R.D. Snagov continua parcursul bun din acest sezon. Astfel, cei mari, juniorii D, desi au stat etapa trecuta, nu au facut-o pentru a se odihni, ci au profitat de ocazie pentru a se intrena intr-un meci in care antrenorul Ardeleanu a impartit grupa in doua echipe: alb si rosu. Dupa un meci al carui scop a fost mentinerea ritmului competitiei in care activeaza, campionatul A.J.F. Ilfov, al carui tur s-a incheiat gasindu-i pe snagoveni pe locurile 1-2 la egalitate cu Academia Voluntari, A.R.D.-istii fiind neivinsi in cele 9 etape disputate, victoriosi au iesit “albii” cu 3-1.
Cum era de asteptat, intr-o partida in care, din pacate, nu au reusit finalizarea in nenumarate randuri si asta in special datorita lipsei omogenitatii in joc, juniorii E au reusit si ei o noua victorie invingand la limita, 1-0 echipa similara a A.S. Moara Vlasiei, pastrand locul doi in clasament, dupa aceiasi Academia Voluntari, pozitie ce-i duce totusi in finala campionatului. Dar pana acolo, mai e mult.
Razvan Ardeleanu: “Sunt multumit de evolutia copiilor. Grupele mici activeaza in competitii foarte puternice si acest lucru ne ajuta foarte mult avand in vedere viitorul. In cazul lor in stadiul actual, nu rezultatele sunt obiectivul nostru. Grupele mari care activeaza in Ilfov au evolutii bune. Juniorii D au incheiat turul la egalitate de puncte si pe aceeasi linie a clasamentului cu Academia Voluntari iar aceasta spune multe despre sansa noastra de a juca in play-off. Juniorii E au reusit o victorie muncita. Lipsa omogenitatii duce la un joc de multe ori confuz dar si asa ne situam pe locul doi in urma aceleiasi formatii din Voluntari. Pastram astfel si aici sansa sa jucam play-off-ul. La cei mari, la ambele grupe de juniori avem si un obiectiv, acela de a ne clasa in primele trei formatii din judet si sincer, sanse avem. Totul este sa jucam in continuare ca si pana acum, sa muncim mult, si… sa ne vedem lungul nasului. Mai e mult pana la final.”

PS. Etapa trecuta, in debutul partidelor, s-a pastrat un moment de reculegere in memoria celor ce au avut de suferit de pe urma incendiului din clubul Colectiv din Bucuresti. Dumnezeu sa aiba grija de raniti si sa-i odihneasca in pace pe cei plecati dintre noi! Condoleante!

Accesari: 720
Multumim pentru vizita si va mai asteptam pe la noi.
Daca ne-ati lasa si un comnetariu ar fi chiar super!
  • Ai ceva de spus?
    Orice comentariu este binevenit insa mare atentie: vor fi acceptate si publicate doar acele comentarii care respecta atat regulile bunului simt cat si pe cele de ortografie si gramatica ale limbii romane! Multumim pentru intelegere.

    1 Star2 Stars3 Stars4 Stars5 Stars (No Ratings Yet)
    Loading...website statistics