Razvan Ardeleanu: “Unii pleaca, altii vin, A.R.D. Snagov merge mai departe”


Razvan ArdeleanuCu toate ca se afla in vacanta, Razvan Ardeleanu, coordonatorul Scolii de Fotbal A.R.D. Snagov poarta discutii pentru noi transferuri de jucatori. Astfel, se pare ca cel putin zece copii de diferite varste se vor alatura clubului: patru la grupa 2003-2004, trei la grupa 2005, doi la 2006, plus cativa la 2008, 2009 si 2010.

Razvan Ardeleanu: “Au plecat Luciano Trancan de la 2003 la LPS Mircea Eliade si Cristi Topor de la 2005 care a ales sa renunte la performanta pentru a juca de placere. Nu e o problema, e alegerea lor. Unii pleaca, altii vin, A.R.D. Snagov merge mai departe. Avem in prezent peste 60 de copii si numarul acestora va creste in continuare. Daca discutiile privind cateva transferuri se vor concretiza, voi anunta la timpul potrivit. De asemenea, pot spune ca, pe langa cei existenti, in curand vom avea un nou sponsor dispus sa asigure chiar si finantarea unei echipe de liga a IV-a dar despre toate acestea, la intoarcerea din vacanta.”

Accesari: 670
Multumim pentru vizita si va mai asteptam pe la noi.
Daca ne-ati lasa si un comnetariu ar fi chiar super!
  • Ai ceva de spus?
    Orice comentariu este binevenit insa mare atentie: vor fi acceptate si publicate doar acele comentarii care respecta atat regulile bunului simt cat si pe cele de ortografie si gramatica ale limbii romane! Multumim pentru intelegere.

    1 Star2 Stars3 Stars4 Stars5 Stars (No Ratings Yet)
    Loading...website statistics