Scoala de Fotbal A.R.D. Snagov – A.C.S. Berceni: 10-0


Duminica trecuta, numeroasa asistenta formata din circa 150-200 de suporteri veniti sa-si incurajeze echipele favorite dar, asa cum era si normal, in mare parte bercenari, o asistenta demna de un meci in divizia a III-a, a avut parte de un meci frumos, cu multe faze de poarta, cu multe goluri.

10698489_4865271206152_2701559295946863374_n
Dupa un inceput furtunos, in primele 7-8 minute echipa din Berceni lasand impresia ca va invinge fara probleme, odata cu intrarea in ritm a jucatorilor coordonati de pe margine de antrenorul Razvan Ardeleanu, snagovenii au pus stapanire pe joc.
Primul gol a fost inscris la capatul unui contraatac de catre Manea care, cu un sut pe langa portar, a frant parca aripile formatiei din Berceni. Au urmat reusitele lui Stefan, Alexe si din nou Manea, ale caror goluri care au facut ca la pauza scorul sa fie 4-0 pentru Scoala de Fotbal A.R.D. Snagov.
Partea a doua a intalnirii s-a desfasurat tot sub semnul dominarii jucatorilor din Snagov, dominare concretizata pe tabela de marcaj de nu mai putin sase ori prin golurile inscrise de Gradinaru, Stefan, Ardeleanu, Alexe si Manea de doua ori.
10-0 pentru juniorii Scolii de Fotbal A.R.D. Snagov. scor ce nu lasa loc de comentarii.
De remarcat atitudinea suporterilor care, desi in mare parte bercenari, la finalul partidei, au aplaudat evolutia invingatorilor. Dupa aplauzele primite la Clinceni, iata ca acest lucru se intampla din nou.
In urma victoriei obtinute, Scoala de Fotbal A.R.D. Snagov continua sa detina pozitia de lider al clasamentului A.J.F. Ilfov cu sase victorii din sase meciuri si cu un golaveraj de 47-3.
Meciurile grele insa, de abia de acum incolo urmeaza!

Foto:

Accesari: 911
Multumim pentru vizita si va mai asteptam pe la noi.
Daca ne-ati lasa si un comnetariu ar fi chiar super!
  • Ai ceva de spus?
    Orice comentariu este binevenit insa mare atentie: vor fi acceptate si publicate doar acele comentarii care respecta atat regulile bunului simt cat si pe cele de ortografie si gramatica ale limbii romane! Multumim pentru intelegere.

    1 Star2 Stars3 Stars4 Stars5 Stars (No Ratings Yet)
    Loading...website statistics