Scoala de Fotbal A.R.D. Snagov – A.C.S. Berceni: 3-0PA274946
Astazi, in amicalul disputat in compania celor de la A.C.S. Berceni, desi lipsiti de aportul a patru jucatori: Serbanescu (accidentat), Manea (bolnav de rubeola), Stanescu (evaluare scolara) si Lupu (probleme personale), juniorii E ai Scolii de Fotbal A.R.D. Snagov au obtinut o categorica victorie cu scorul de 3-0.
Jucand intr-o formula care oricand poate reprezenta o solutie pentru etapele oficiale, pe parcursul celor doua reprize a cate 30 de minute, elevii antrenorului Ardeleanu au fost permanent la conducerea jocului, cei doi portari folositi, Nitu si Rasinar rareori avand de lucru iar atunci cand au avut si-au facut datoria ca la carte.
Scorul putea fi chiar mai mare daca Trancan nu nimerea bara si lovitura libera executata de Ardeleanu isi atingea tinta si mingea nu era scoasa de pe linia portii desi initial trecuse printre picioarele portarului.

Echipa de start: Rasinar, Ardeleanu, Alexe, jipa, Chiru, Trancan, Simion, Stefan.
Au mai jucat: Nitu, Radu M., Rosianu, Paraschiv.
Pentru Scoala de Fotbal A.R.D. Snagov au marcat: Stefan, Chiru, Alexe.

Accesari: 924
Multumim pentru vizita si va mai asteptam pe la noi.
Daca ne-ati lasa si un comnetariu ar fi chiar super!
  • Ai ceva de spus?
    Orice comentariu este binevenit insa mare atentie: vor fi acceptate si publicate doar acele comentarii care respecta atat regulile bunului simt cat si pe cele de ortografie si gramatica ale limbii romane! Multumim pentru intelegere.

    1 Star2 Stars3 Stars4 Stars5 Stars (No Ratings Yet)
    Loading...website statistics