Scoala de Fotbal A.R.D. Snagov – A.C.S. Berceni: 4-1


Pe o ploaie mocaneasca ce a facut ca terenul din Ciopani sa devina unul foarte dificil si totodata o noutate pentru copii, apa acumulata la suprafata facand deliciul acestora dar parca si crescandu-le pofta de joc, joi, in derby-ul etapei, juniorii E ai Scolii de Fotbal A.R.D. Snagov si-au mai adaugat o victorie in palmares, de data aceasta in dauna celor de la A.C.S. Berceni.

P4106894
Condusi de pe margine de antrenorul Razvan Ardeleanu, elevii acestuia au inceput meciul in forta si in minutul trei, la o lovitura libera executata perfect de Ardeleanu, inscriau deja primul gol, gol anulat insa de arbitrul intalnirii pe motivul unui fault in atac comis de Manea desi atingerea acestuia de un adversar nu influentase faza.
Dupa numai alte trei minute insa, Stefan profita de o deviere a lui Manea, intoarce un aparator, si sutul lui poposeste in poarta celor din Berceni.
Apoi, abia intrat in teren, cu un sut perfect la coltul lung, sut ce loveste plasa portii si dupa o urmarire de balon trimis de asemenea in poarta, Catinas reuseste dubla si urca scorul la 3-0 pentru Scoala de Fotbal A.R.D. Snagov.
Nu trece mult si in minutul 17, Manea isi face si el numarul si, dupa ce dribleaza trei adversari… ridica scorul la 4-0.
Pana la pauza, Nitu efectiv a somat, adversarii nereusind nicio faza care sa-i puna in pericol poarta.
Desi in partea a doua a meciului antrenorul Ardeleanu a efectuat toate schimbarile permise, jocul juniorilor nostri nu s-a schimbat deloc, cursul acestuia fiind tot intr-o singura directie, spre poarta adversarilor, doar baltile formate in preajma acesteia si arbitrul care le-a mai anulat doua goluri inscrise de Jipa si Chiru, salvandu-i pe bercenari de la majorarea scorului.
Finalul partidei aduce si singura faza la poarta aparata de Nitu si, dupa ce Rosianu neglijeaza marcajul adversarului direct, goalkeeper-ul nostru, in situatie de unu contra unu, nu mai poate interveni si A.C.S. Berceni reuseste golul de onoare.
Scor final, 4-1 si juniorii E ai Scolii de Fotbal A.R.D. Snagov reusesc sa faca inca un pas spre ocuparea pozitiei secunde a podiumului campionatului A.J.F. Ilfov, pozitie ce ar putea fi consolidata astazi, cand urmeaza sa intalneasca una din cele mai periculoase echipe cu care mai au de jucat in aceasta editie, C.S. Balotesti, celelalte trei fiind A.C.S.F.C. Axintele, Scoala de Fotbal Eugen Nae si codasa clasamentului, C.S. Afumati.

Echipa de start: Nitu, Ardeleanu, Jipa, Alexe, Trancan, Chiru, Manea, Stefan.
Au mai jucat: Stanescu, Rosianu, Catinas, Lupu.
Pentru Scoala de Fotbal A.R.D. Snagov au marcat: Stefan, Catinas (2), Manea.

P4106838 P4106840 P4106843 P4106855 P4106869 P4106870 P4106887 P4106894 P4106897 P4106899
Foto: Adrian Stanescu

Pentru mai multe imagini va asteptam pe pagina de Facebook a Scolii de Fotbal A.R.D. Snagov.

Accesari: 1,138
Multumim pentru vizita si va mai asteptam pe la noi.
Daca ne-ati lasa si un comnetariu ar fi chiar super!
  • Ai ceva de spus?
    Orice comentariu este binevenit insa mare atentie: vor fi acceptate si publicate doar acele comentarii care respecta atat regulile bunului simt cat si pe cele de ortografie si gramatica ale limbii romane! Multumim pentru intelegere.

    1 Star2 Stars3 Stars4 Stars5 Stars (No Ratings Yet)
    Loading...website statistics