Scoala de Fotbal A.R.D. Snagov – A.C. S.F.C. Axintele: 7-1


Pe o ploaie, vorba aceea, de nici macar un caine sa-l dai afara din casa, ieri, 16 Aprilie 2014, pe stadionul din Ciolpani, in cadrul etapei A.J.F. Ilfov disputata in avans, dupa un meci in care ambele echipe au aratat o placere nebuna de a juca fotbal, echipa de Juniori E a Scolii de Fotbal A.R.D. Snagov, s-a impus in fata echipei similare a A.C. S.F.C. Axintele, cu un scor ce nu lasa loc de niciun fel de comentarii: 7-1!

10172770_759401007425959_6107172354255887299_n
Un meci in care dand dovada de o deosebita dorinta de a invinge si dezvoltand un joc net superior, copiii Scolii de Fotbal A.R.D. Snagov, au facut ca partida sa se desfasoare intr-un singur sens, spre poatra adversarilor.
Pana la pauza, desi au beneficiat de nenumarate ocazii, atacantii nostri, Catinas, Manea si Stefan, au reusit sa inscrie “doar” de trei ori, cate un gol fiecare.
In partea a doua a intalnirii, desi primind un gol ca urmare a relaxarii dovedite in joc, Ardeleanu & Co. nu s-au impacientat si, pastrand acelasi curs al jocului ca si in prima repriza, au reusit sa mai puncteze de nu mai putin patru ori prin golurile marcate de Catinas, Stefan, Jipa si Paraschiv.
Felicitari, copii!

Echipa de start: Nitu, Ardeleanu, Alexe, Jipa, Trancan, Chiru, Manea, Catinas.
Au mai jucat: Stefan, Serbanescu, Rosianu, Paraschiv.
Pentru Scoala de Fotbal A.R.D. Snagov au marcat: Stefan (2), Catinas (2), Manea, Jipa, Paraschiv.

Foto:

Accesari: 1,243
Multumim pentru vizita si va mai asteptam pe la noi.
Daca ne-ati lasa si un comnetariu ar fi chiar super!
Comentarii
 • seby 19 April 2014 at 22:10

  bravo pt mine si echipa mea ca am castigat cu axintele 7-1 si acum hai sa ne pregatim pentru play-off cu G.V.D, CU DERBY BUC. SI CU VOLUNTARI.

 • Andrei Stanescu 20 April 2014 at 11:52

  Bravo! Bafta in continuare. Voi reveni si eu!

 • Ai ceva de spus?
  Orice comentariu este binevenit insa mare atentie: vor fi acceptate si publicate doar acele comentarii care respecta atat regulile bunului simt cat si pe cele de ortografie si gramatica ale limbii romane! Multumim pentru intelegere.

  1 Star2 Stars3 Stars4 Stars5 Stars (No Ratings Yet)
  Loading...website statistics