Scoala de Fotbal A.R.D. Snagov a debutat cu dreptul in returul campionatelor A.M.F.B.


Weekend-ul trecut s-au desfasurat primele etape din returul campionatelor A.M.F.B. In urma rezultatelor obtinute, doua victorii si un egal, am putea spune ca grupele Scolii de Fotbal A.R.D. Snagov au debutat cu dreptul.

  • Grupa 2003 a terminat la egalitate, 1-1 cu Juventus Bucuresti. Dupa ce la pauza tabela arata 0-0, in repriza a doua, cei care au deschis scorul au fost snagovenii. In final insa, acestia s-au vazut egalati.
  • Grupa 2005 a reusit un scor favorabil inscriind de patru ori in poarta celor de la Milisport si primind doar doua goluri din partea acestora. Scor final: 4-2 pentru Scoala de Fotbal A.R.D. Snagov.
  • Grupa 2006 a furnizat surpriza etapei reusind ca, dupa ce la pauza conducea cu 1-0 in fata celor de la Inizio Bucuresti, in final sa incheie partida cu o meritata victorie: 2-1 pentru A.R.D.
Accesari: 628
Multumim pentru vizita si va mai asteptam pe la noi.
Daca ne-ati lasa si un comnetariu ar fi chiar super!
  • Ai ceva de spus?
    Orice comentariu este binevenit insa mare atentie: vor fi acceptate si publicate doar acele comentarii care respecta atat regulile bunului simt cat si pe cele de ortografie si gramatica ale limbii romane! Multumim pentru intelegere.

    1 Star2 Stars3 Stars4 Stars5 Stars (No Ratings Yet)
    Loading...website statistics