Scoala de Fotbal A.R.D. Snagov – A.F.C. Sageata Navodari: 5-4


Baza sportiva din Ciolpani a gazduit ieri primul amical al grupei 2005-2006 a Scolii de Fotbal A.R.D. Snagov de dupa incheierea campionatului.

sageata navodari
Jucand in compania grupei similare a A.F.C. Sageata Navodari, echipa care desi venita la stadion dupa un drum de cateva sute de kilometri a demonstrat un joc deosebit de bun, complex si foarte bine organizat, copiii antrenati de Razvan Ardeleanu au aratat inca o data ca nu sunt cu nimic mai prejos decat echipe renumite.
Spectatorii, nu putini, veniti la stadion, au avut ce vedea, un joc echilibrat, cu multe faze frumoase de ambele parti, dar si cu multe goluri.

_DSC0001
Dupa prima din cele trei reprize a cate 25 de minute fiecare, prin golul inscris de Topor, Scoala de Fotbal A.R.D. Snagov conducea cu scorul de 1-0.
In repriza a doua cei care au marcat primi au fost cei din Navodari insa Topor si-a facut si de data aceasta datoria si, prin golurile sale, Scoala de Fotbal A.R.D. Snagov a intrat in a doua pauza in avantaj, 3-1.
In ultima repriza, desi datorita faptului ca antrenorul Ardeleanu a rulat toti jucatorii grupei chiar daca unii dintre ei nascuti in 2006, in mare parte aceasta a apartinut celor de la Sageata Navodari care de altfel au si punctat de trei ori, prin cele doua reusite ale lui Turcu si respectiv Ene, Scoala de Fotbal A.R.D. Snagov a demonstrat ca-si poate pastra avantajul. Scor final 5-4 si Scoala de Fotbal A.R.D. Snagov isi mai adauga in palmares o victorie in fata unui adversar renumit.

Echipa de start: Alexandru S., Alexandru, Turcu, Ene, Topor, Teodor.
Au mai jucat: Al. Calinescu, M. Malinescu, Mihalcea, Hertzug, Stefan.
Pentru Scoala de Fotbal A.R.D. Snagov au marcat: Topor (3), Turcu, Ene.

Mai multe imagini cu grupa 2005-2006 a Scolii de Fotbal A.R.D. Snagov, pe Facebook.

Foto: premiumpayers.ro

Accesari: 1,092
Multumim pentru vizita si va mai asteptam pe la noi.
Daca ne-ati lasa si un comnetariu ar fi chiar super!
  • Ai ceva de spus?
    Orice comentariu este binevenit insa mare atentie: vor fi acceptate si publicate doar acele comentarii care respecta atat regulile bunului simt cat si pe cele de ortografie si gramatica ale limbii romane! Multumim pentru intelegere.

    1 Star2 Stars3 Stars4 Stars5 Stars (No Ratings Yet)
    Loading...website statistics