Scoala de Fotbal A.R.D. Snagov a inceput pregatirile pentru noul sezon


Dupa o binemeritata vacanta, grupele 2003-2004 si 2005-2006 ale Scolii de Fotbal A.R.D. Snagov au reluat pregatirile pentru noul sezon, peste 30 de copii antrenandu-se ieri pe gazonul de la Ciolpani.
Constienti ca va urma un campionat greu, copiii incearca de pe acum sa se acomodeze, avand in vedere in special faptul ca ambele grupe vor face trecerea la teren normal avand dimensiuni 60m/40m.
Pana la plecarea in cantonamentul de la Poiana Tapului, cantonament unde vor face deplasarea nu mai putin de 30 de jucatori si unde pe nivele de varsta se va lucra la dezvoltarea capacitatii de efort, ambele grupe se vor antrena in comun. La intoarcere, pe 8 august, se are in plan un meci amical in compania uneia dintre echipele Poiana Campina sau Petrolul Ploiesti.
De altfel, in perioada premergatoare campionatului, toate grupele Scolii de Fotbal A.R.D. Snagov vor disputa o serie de meciuri amicale iar in perioadele 21-24 si 24-28 august vor participa la un puternic turneu organizat de Inter Galaxy pe terenul sintetic de la Sud Arena.
Dupa cum anuntam, Scoala de Fotbal A.R.D. Snagov a reusit perfectarea transferurilor pentru Baicu, Andrei si Nicolae, in cazul lui Galbinoiu se poarta inca discutii, iar transferul lui Musat de la F.C. Juniorul este aproape finalizat.
Razvan Ardeleanu: “Pe toti ne asteapta o perioada grea dar extrem de utila. Trecerile la alta suprafata de joc si alt numar de jucatori vor conta foarte mult in modul de exprimare a copiilor pe teren. Vom face tot posibilul pentru a-i face sa inteleaga ce au de facut, vom incerca sa le dezvoltam capacitatea de efort. Pentru grupa 2003-2004 avem in vedere cateva cantonamente montane. Ma bucur ca am reusit cateva transferuri si sper ca adaptarea noilor veniti sa se faca intr-un timp cat mai scurt. Incercam si aducerea unui antrenor tanar care cu siguranta se va incadra in tiparele scolii noastre si spun asta deoarece l-am cunoscut ca jucator, in trecut. Astfel, copiii vor beneficia de o atentie mult mai sporita. Pentru moment ne gandim la pregatire, la intoarcerea din cantonament ne vom ocupa si de organizare.”

Accesari: 665
Multumim pentru vizita si va mai asteptam pe la noi.
Daca ne-ati lasa si un comnetariu ar fi chiar super!
  • Ai ceva de spus?
    Orice comentariu este binevenit insa mare atentie: vor fi acceptate si publicate doar acele comentarii care respecta atat regulile bunului simt cat si pe cele de ortografie si gramatica ale limbii romane! Multumim pentru intelegere.

    1 Star2 Stars3 Stars4 Stars5 Stars (No Ratings Yet)
    Loading...website statistics