Scoala de Fotbal A.R.D. Snagov – A.S. Ciorogarla: 10-0


Juniorii E ai Scolii de Fotbal A.R.D. Snagov isi continua parcursul deosebit de bun din campionatul A.J.F. Ilfov, ajungand etapa trecuta la a zecea victorie consecutiva din tot atatea meciuri disputate.

ard cioro
Jucand pe teren propriu, la Ciolpani, duminica trecuta, elevii antrenorului Razvan Ardeleanu au intalnit A.S. Ciorogarla, o echipa care, oricat s-a straduit sa opuna rezistenta, nu a reusit decat sa asiste neputincioasa la actiunile gazdelor, actiuni concretizate pe tabela de marcaj intr-un scor ce nu lasa loc de comentarii.
Golurile Scolii de Fotbal A.R.D. Snagov au fost semnate pe rand de: Ardeleanu de trei ori, Manea si Stefan de cate doua ori, Gradinaru, Alexandru S.ita si Alexe.
De cealalta parte, ar fi de remarcat, pe langa jocul deschis si curat al celor din Ciorogarla, faptul ca, datorita jocului practicat de gazde, acestia nu au avut niciun sut pe, sau spre, poarta snagovenilor.
In urma victoriei astfel obtinute, Scoala de Fotbal A.R.D. Snagov isi pastreaza pozitia de lider al clasamentului, cu un golaveraj de 77 de goluri inscrise si doar 4 primite, la opt puncte de principala contracandidata, A.S. Glina, si la noua puncte de C.S. Stefanesti, in conditiile in care acestora le-ar fi aprobata contestatia facuta in urma partidei cu C.S. Afumati.

Actualizare – 13.11.2014 – Ca urmare a nesustinerii contestatiei din partea celor de C.S. Stefanesti, distanta in clasament fata de acestia s-a marit la 12 puncte.

Foto:

Accesari: 807
Multumim pentru vizita si va mai asteptam pe la noi.
Daca ne-ati lasa si un comnetariu ar fi chiar super!
  • Ai ceva de spus?
    Orice comentariu este binevenit insa mare atentie: vor fi acceptate si publicate doar acele comentarii care respecta atat regulile bunului simt cat si pe cele de ortografie si gramatica ale limbii romane! Multumim pentru intelegere.

    1 Star2 Stars3 Stars4 Stars5 Stars (No Ratings Yet)
    Loading...website statistics