Scoala de Fotbal A.R.D. Snagov – A.S. Dinamo Noua Generatie: 1-4


Meci mediocru al grupei 2005 a Scolii de Fotbal A.R.D. Snagov sambata dimineata pe terenul din Plumbuita.

10304876_627518627369063_7299934944684233597_n
Din pacate, se pare ca multi dintre incepatori nu sunt inca suficient pregatiti pentru meciuri de competitie dar, in acelasi timp, se poate spune ca, de data aceasta, la rezultatul negativ a contribuit si evolutia sub asteptari a unor jucatori precum Topor, Gradinaru sau Barbu, jucatori de la care antrenorul Marius Ardeleanu avea alte asteptari.
Condusi pana la pauza cu 2-0 si mai primind doua goluri in repriza a doua, jucatorii snagoveni nu au reusit sa marcheze decat prin Topor, golul de onoare.
De notat ar fi ca, la finalul partidei, antrenorul Marius Ardeleanu a anuntat masuri drastice privind deplasarile la meciurile urmatoare spunand: “A.R.D. nu este o scoala de fotbal care sa permita astfel de evolutii. Nu vom tolera astfel de comportamente din partea copiilor. Incepand de la meciul cu A.S.F. Team, vor face deplasarea doar cei care merita sa joace in partide oficiale, vizati fiind atat “avansatii” care nu se implica suficient, cat si unii dintre “incepatori” care mai au de lucru la antrenamente”.

Foto: Scoala Fotbal Dinamonouageneratie

Accesari: 907
Multumim pentru vizita si va mai asteptam pe la noi.
Daca ne-ati lasa si un comnetariu ar fi chiar super!
  • Ai ceva de spus?
    Orice comentariu este binevenit insa mare atentie: vor fi acceptate si publicate doar acele comentarii care respecta atat regulile bunului simt cat si pe cele de ortografie si gramatica ale limbii romane! Multumim pentru intelegere.

    1 Star2 Stars3 Stars4 Stars5 Stars (No Ratings Yet)
    Loading...website statistics