Scoala de Fotbal A.R.D. Snagov – A.S.F. Team Bucuresti: 2-3


Sambata trecuta, pe o vreme, sa nu scoti un caine afara din casa, in cadrul seriei a II-a a campionatului A.M.F.B., grupa 2005 a Scolii de Fotbal A.R.D. Snagov a intalnit formatia similara a A.S.F. Team Bucuresti.
Frigul, dar de ce sa n-o spunem, si lipsa de experienta a micilor fotbalisti snagoveni si-au spus cuvantul, mai ales asupra ambilor portari ai acestora care, probabil, au prins si o zi nefasta. Doar asa s-ar putea justifica cele trei goluri primite in prima repriza a partidei in care, poate doar bara lui Gradinaru ar fi putut schimbat rezultatul la pauza.
In partea a doua a meciului, bine mustruluiti la pauza, schimbandu-ai atitudinea, elevii antrenorului Ardeleanu au reusit sa revina in joc si chiar sa inscrie de doua ori in poarta bucurestenilor, insuficient insa pentru obtinerea, daca nu a victoriei dorite, cel putin a unui scor egal.

Foto:

Accesari: 855
Multumim pentru vizita si va mai asteptam pe la noi.
Daca ne-ati lasa si un comnetariu ar fi chiar super!
  • Ai ceva de spus?
    Orice comentariu este binevenit insa mare atentie: vor fi acceptate si publicate doar acele comentarii care respecta atat regulile bunului simt cat si pe cele de ortografie si gramatica ale limbii romane! Multumim pentru intelegere.

    1 Star2 Stars3 Stars4 Stars5 Stars (No Ratings Yet)
    Loading...website statistics