Scoala de Fotbal A.R.D. Snagov – A.S. Galactik F.K.: 1-3


Joc foarte disputat intre grupele 2006 ale Scolii de Fotbal A.R.D. Snagov si A.S. Galactik F.K. in etapa a IV-a a campionatului A.M.F.B. Pacat insa ca rezultatul a fost decis de un arbitru venit de pe alta planeta!
Si prima, dar si a doua repriza au apartinut micilor jucatori snagoveni. Acestia au reusit deschiderea scorului in prima parte a jocului, prin Andrei Teodor care “a pus latul” la o corner bine executat de Ene, SuperTeo cum il numeste antrenorul Ardeleanu. Cei de la Galactik au egalat si cu toate ocaziile pe care le-au avut micii A.R.D.-isti, printre care am mentiona sutul superb dar care a intalnit bara al lui Bogdan Alexandru, la pauza scorul era 1-1.
Dupa pauza insa, extraterestrul si-a facut meseria cum a stiut el mai… prost si aratand ca nici pe departe nu are treaba cu fotbalul a luat decizia privind atribuirea victoriei celor de la A.S. Galactik F.K. Altfel nu se poate explica validarea a doua goluri, unul dupa ce mingea parasise terenul de joc, un suporter trimitand-o din nou in teren dar pentru executarea autului si nu pentru continuarea actiunii de catre un jucator aflat pe traiectoria ei, altul, la o lovitura libera cand, in timp ce zidul se aranja la indicatiile portarului asteptand totodata ca un parinte care ii lega sireturile copilului sau sa paraseasca terenul, acesta permite executarea loviturii care, normal, surprinde nu numai jucatorii din teren dar si asistenta. 3-1 pentru A.S. Galactik F.K., echipa care, ca si altele care au beneficiat de serviciile acestui alien ratacit pe terenul de fotbal, si-a manifestat nemultumirea fata de maniera de arbitraj acestuia.
Etapa viitoare, sambata 18 octombrie, Scoala de Fotbal A.R.D. Snagov intalneste F.C. Steaua Bucuresti.

Foto:

Accesari: 826
Multumim pentru vizita si va mai asteptam pe la noi.
Daca ne-ati lasa si un comnetariu ar fi chiar super!
  • Ai ceva de spus?
    Orice comentariu este binevenit insa mare atentie: vor fi acceptate si publicate doar acele comentarii care respecta atat regulile bunului simt cat si pe cele de ortografie si gramatica ale limbii romane! Multumim pentru intelegere.

    1 Star2 Stars3 Stars4 Stars5 Stars (No Ratings Yet)
    Loading...website statistics