Scoala de Fotbal A.R.D. Snagov – A.S. Glina: 3-1


Derby-ul etapei a VIII-a a campionatului A.J.F. Ilfov s-a disputat pe terenul surprizei acestei editii, ocupanta pozitiei secunde in clasament, gazda, A.S. Glina si ocupanta primului loc la 5 puncte de adversara, Scoala de Fotbal A.R.D. Snagov.

10686803_4910124727462_5181529434381496697_n
Un meci deosebit de disputat, uneori pasiunile concretizandu-se intr-un joc foarte dur pentru acest nivel de varsta din partea gazdelor, un meci in care intrati in teren seriosi si concentrati, constienti ca trebuie sa respecte intocmai indicatiile antrenorului lor, Razvan Ardeleanu, precum si tactica acestuia pentru aceasta intalnire, un maci la finalul caruia juniorii E ai Scolii de fotbal A.R.D. Snagov, prin victoria obtinuta, 3-1 in favoarea lor, au reusit sa-si consolideze pozitia in clasament.
Desi asa cum spuneam, gazdele au apelat la toate metodele in incercarea de a-si impiedica adversarii sa-si desfasoare jocul si de a obtine victoria, cei care au deschis scorul au fost snagovenii, prin Manea care a preluat foarte bine o pasa venita de la Gradinaru iar la pauza scorul putea fi mult mai mare daca suturile expediate de Topor, Alexe sau Hertzug nu ar fi fost scoase in extremis de portar.
Un avantaj la pauza minim si oarecum nesigur, lucru dovedit in partea a doua a partidei cand, pe fondul ratarilor lui Manea de cel putin trei ori si a lui Stefan al carui sut de putin nu si-a atins tinta, la o lovitura libera, balonul atinge gazonul si luand o traiectorie ciudata poposeste in plasa. 1-1, scor ce s-a mentinut pana la cateva minute inainte de final cand, urmare a schimbarii tacticii decisa de antrenorul Ardeleanu, la un moment dat, la o actiune Hertzug – Stefan, ultimul suteaza plasat pe langa portar si balonul ajunge in poarta celor din Glina aducand o bucurie imensa in randul jucatorilor si suporterilor snagoveni.
Asaltul gazdelor din ultimele 5 minute ale partidei nu a facut decat sa lase spatiu liber in jumatatea lor de teren si astfel, dupa o recuperare in propriul careu si o succesiune de pase, mingea ajunge la Manea care o paseaza lui Topor aflat la jumatatea terenului iar acesta, surprinzator, cu un sut magnific care amuteste toata asistenta si-i smulge aplauzele, duce scorul la 3-1 in favoarea Scolii de Fotbal A.R.D. Snagov.
Victoria obtinuta face ca echipa din Snagov sa se distanteze la 8 puncte de urmatoarea clasata. Cu toate acestea, dupa meci, antrenorul Razvan Ardeleanu declara: “Trebuie sa ramanem cu picioarele pe pamant, drumul este foarte greu, sunt 15 echipe inscrise in campionat si au trecut abia 8 etape. Trebuie sa fim seriosi, sa ne pastram stilul si felul in care abordam jocurile, determinarea si dorinta de victorie. Doar asa s-ar putea ca visele noastre frumoasa sa devina in final realitate”.

Foto:

Mai multe imagini, pe pagina de Facebook a Scolii de Fotbal A.R.D. Snagov.

Accesari: 1,134
Multumim pentru vizita si va mai asteptam pe la noi.
Daca ne-ati lasa si un comnetariu ar fi chiar super!
  • Ai ceva de spus?
    Orice comentariu este binevenit insa mare atentie: vor fi acceptate si publicate doar acele comentarii care respecta atat regulile bunului simt cat si pe cele de ortografie si gramatica ale limbii romane! Multumim pentru intelegere.

    1 Star2 Stars3 Stars4 Stars5 Stars (No Ratings Yet)
    Loading...website statistics