Scoala de Fotbal A.R.D. Snagov – A.S. Inter Galaxy: 0-0


“Sinteticul” din Colentina a fost sambata trecuta gazda partidei dintre grupele 2003-2004 ale Scolii de Fotbal A.R.D. Snagov si o mai veche cunostinta a acesteia, echipa ce in play-off-ul din finalul sezonului trecut castigase in fata snagovenilor cu 4-1, A.S. Inter Galaxy.
Spre deosebire insa fata de ceea ce a fost cu cateva luni in urma, de data aceasta, cu exceptia celor 3-4 ocazii ramase fara rezultat, portarul Nitu fiind mereu la post, bucurestenii nu au pus mari probleme, jocul bine organizat, constructiv, al copiilor antrenati de Razvan Ardeleanu contracarand surplusul de forta al adversarilor.
Putine ocazii si de partea Scolii de Fotbal A.R.D. Snagov, parca doar ceva mai clare. Dintre acestea mentionam doar doua: prima, cand la un corner executat de Seby Ardeleanu pe coltul scurt mingea este oprita de portar in ultimul moment, pe linia portii, iar a doua si poate cea mai importanta cand, in ultimul minut, bine angajat de Manea, Stefan trimite lobat peste portar care scoate balonul din poarta, gol clar, neobservat si nevalidat insa de arbitru, probabil datorita pozitiei pe care acesta o avea fata de poarta in momentul respectiv.
Una peste alta, un meci frumos, in care ambele echipe au aratat un fotbal de calitate, un meci la finalul caruia scorul reflecta corect situatia din teren, un meci in urma caruia fiecare echipa a castigat doar cate un punct, lucru ce, cu siguranta, va conta in economia clasamentului.

Foto:

Accesari: 794
Multumim pentru vizita si va mai asteptam pe la noi.
Daca ne-ati lasa si un comnetariu ar fi chiar super!
  • Ai ceva de spus?
    Orice comentariu este binevenit insa mare atentie: vor fi acceptate si publicate doar acele comentarii care respecta atat regulile bunului simt cat si pe cele de ortografie si gramatica ale limbii romane! Multumim pentru intelegere.

    1 Star2 Stars3 Stars4 Stars5 Stars (No Ratings Yet)
    Loading...website statistics