Scoala de Fotbal A.R.D. Snagov – A.S. Toni Dobos: 1-0


Saptamana trecuta, in cadrul etapei a VI-a a seriei a I-a a campionatului A.M.F.B., grupa 2006 a Scolii de Fotbal A.R.D. Snagov a jucat impotriva grupei similare a A.S. Toni Dobos.

10728716_723744444371762_488350945_n
Un meci in care ambele echipe au demonstrat un joc demn de seria din care fac parte, un meci in care datorita evolutiei buna pe tot parcursul partidei, micii fotbalisti snagoveni, mai pragmatici si parca mai dornici de victorie decat adversarii lor, au obtinut o noua victorie.
Desi presiunea adversarilor s-a simtit din plin, unicul gol al meciului a fost inscris in prima parte a acestuia, de catre Ene, din lovitura libera acordata in urma unui fault asupra lui Calinescu.
In repriza a doua, pe fondul aceleiasi presiuni a celor de la A.S. Toni Dobos, ocaziile de gol le-au apartinut tot jucatorilor Scolii de Fotbal A.R.D. Snagov, Turcu, Iancu, Ene si Calinescu intrecandu-se insa in ratari.
Aceasta este a doua victorie a copiilor antrenati de Marius Ardeleanu intr-o serie deloc usoara, cu echipe foarte puternice, in care acesta a reusit sa demonstreze ca echipa sa, indiferent de rezultatele obtinute, merita sa joace indiferent ca la finalul partidelor balanta, uneori inclina spre cealalta parte sau nu se inclina spre niciuna dintre combatante.

Foto:

Accesari: 832
Multumim pentru vizita si va mai asteptam pe la noi.
Daca ne-ati lasa si un comnetariu ar fi chiar super!
  • Ai ceva de spus?
    Orice comentariu este binevenit insa mare atentie: vor fi acceptate si publicate doar acele comentarii care respecta atat regulile bunului simt cat si pe cele de ortografie si gramatica ale limbii romane! Multumim pentru intelegere.

    1 Star2 Stars3 Stars4 Stars5 Stars (No Ratings Yet)
    Loading...website statistics