Scoala de Fotbal A.R.D. Snagov – A.S. Toni Dobos: 2-0


Stadionul din Regie, stadion pe care copiii grupei 2005-2006 a Scolii de Fotbal A.R.D. Snagov au inceput sa se simta ca acasa, a gazduit astazi un nou meci al acestora, de data aceasta in compania grupei similare a A.S. Toni Dobos.
Dupa un meci disputat in care Robert Alexandru S. si colegii sai nu s-ar putea spune ca nu au avut si ceva noroc, un meci in care acestia au reusit si multe faze frumoase, picii Scolii de Fotbal A.R.D. Snagov, prin golurile marcate de Ene pana la pauza si Topor in repriza a doua, au reusit o frumoasa victorie cu scorul de 2-0.
Probabil diferenta putea fi mai mare daca venirea primaverii nu i-ar fi afectat prea mult pe Topor care pe langa golul marcat a reusit si cateva ratari incredibile, sau pe Alex Calinescu si Edy Hertzug care singuri cu portarul n-au reusit sa se concentreze suficient ratand de asemenea.
Chiar si asa, rezultatul de astazi, certifica faptul ca pozitia a patra in clasamentul A.M.F.B. nu este tocmai intamplatoare, si poate, cu putin mai multa atentie si incredere in fortele proprii, la finalul campionatului, Scoala de Fotbal A.R.D. Snagov, va ocupa unul din locurile de pe podium.

Echipa de start: Alexandru S., Alexandru, Turcu, Ene, Hertzug, Topor.
Au mai jucat: Teodor, Mihalcea, Al. Calinescu, M. Calinescu, Solomintschi, Grigore.
Pentru Scoala de Fotbal A.R.D. Snagov au marcat: Ene, Topor.

Accesari: 1,046
Multumim pentru vizita si va mai asteptam pe la noi.
Daca ne-ati lasa si un comnetariu ar fi chiar super!
  • Ai ceva de spus?
    Orice comentariu este binevenit insa mare atentie: vor fi acceptate si publicate doar acele comentarii care respecta atat regulile bunului simt cat si pe cele de ortografie si gramatica ale limbii romane! Multumim pentru intelegere.

    1 Star2 Stars3 Stars4 Stars5 Stars (No Ratings Yet)
    Loading...website statistics