Scoala de Fotbal A.R.D. Snagov – A.S. Young Tigers Bucuresti: 4-2


Cea mai mica grupa a Scolii de Fotbal A.R.D. Snagov si-a mai trecut un succes in palmares reusind sa treaca dupa un meci disputat de grupa similara a A.S. Young Tigers Bucuresti cu scorul de 4-2.
Un meci in care, pe langa Grigore sau Suveica au evoluat si cativa copii din generatia 2007, un meci in care difernta au facut-o interventiile lui Robert Alexandru S. si jocul exact al Scolii de Fotbal A.R.D. Snagov.
Scorul a fost deschis de Ene la o lovitura de pedeapsa iar la scurt timp acesta a fost majorat de Topor care altfel fie spus, prin dubla din acest meci si-a respectat blazonul de golgheter al grupei 2005-2006 si a fost inchis cu un sut surprinzator de Turcu.
In acest meci ar fi de remarcat evolutia buna a lui Oprea, Bogdan Alexandru, Teodor Andrei si a fratilor Calinescu, dar si curajul de care au dat dovada Mihalcea, Tudurov, Grigore si Suveica.

Echipa de start: Alexandru S., Alexandru, Turcu, Ene, Oprea, Topor.
Au mai jucat: M. Calinescu, Al. Calinescu, Andrei, Tudurov, Grigore, Suveica.
Pentru Scoala de Fotbal A.R.D. Snagov au marcat: Ene, Turcu, Topor (2).

[expand title=”” startwrap=”” endwrap=””]

DSCN0191 DSCN0204 DSCN0207 DSCN0208

[/expand]

Accesari: 1,115
Multumim pentru vizita si va mai asteptam pe la noi.
Daca ne-ati lasa si un comnetariu ar fi chiar super!
  • Ai ceva de spus?
    Orice comentariu este binevenit insa mare atentie: vor fi acceptate si publicate doar acele comentarii care respecta atat regulile bunului simt cat si pe cele de ortografie si gramatica ale limbii romane! Multumim pentru intelegere.

    1 Star2 Stars3 Stars4 Stars5 Stars (No Ratings Yet)
    Loading...website statistics