Scoala de Fotbal A.R.D. Snagov – Atletico de Madrid Bucuresti: 3-0


In partida disputata sambata in Regie, cei mai mici dintre jucatorii Scolii de Fotbal A.R.D. Snagov angrenati in competitii oficiale, condusi de aceasta data de pe margine de antrenorul Razvan Ardeleanu, copiii grupei 2006 nu s-au speriat deloc nici de numele, nici de renumele adversarei, A.C.S. Regal Sport – Atletico de Madrid Bucuresti.

10743453_730196963726510_1377932061_n
Punand inca din startul meciului stapanire pe joc, acestia au reusit sa-si creeze numeroase faze de gol dintre care, pana la final, trei s-au finalizat cu succes.
Dupa ce la pauza conduceau cu 1-0 prin reusita lui Turcu al carui sut superb de dupa o recuperare a poposit in plasa bucurestenilor, in partea a doua a jcului, in pofida presiunii celor de la Atletico de Madrid, cei care au inscris au fost tot snagovenii prin Ene in urma unei lovituri libere si din nou prin Turcu printr-un nou sut imparabil pe langa portar.
Pana la final, de partea adversarilor, singurul moment periculos a fost concretizat printr-un sut in bara, astfel ca Scoala de Fotbal A.R.D. Snagov, prin noua victorie obtinuta, sa-si mentina parcursul bunin in seria a I-a valorica a campionatului A.M.F.B.

Foto: Mihaela Andrei

Accesari: 1,131
Multumim pentru vizita si va mai asteptam pe la noi.
Daca ne-ati lasa si un comnetariu ar fi chiar super!
  • Ai ceva de spus?
    Orice comentariu este binevenit insa mare atentie: vor fi acceptate si publicate doar acele comentarii care respecta atat regulile bunului simt cat si pe cele de ortografie si gramatica ale limbii romane! Multumim pentru intelegere.

    1 Star2 Stars3 Stars4 Stars5 Stars (No Ratings Yet)
    Loading...website statistics