Scoala de Fotbal A.R.D. Snagov – C.S. Afumati: 4-1


Duminica trecuta, pe terenul din Ciolpani, juniorii E ai Scolii de Fotbal A.R.D. Snagov au intalnit C.S. Afumati, poate cea mai dificila adversara din cele trei intalnite pana acum in cadrul actualei editii a campionatului A.J.F. Ilfov.
AAFDupa o prima repriza aprig disputata si cu ocazii la ambele porti, tabela de marcaj arata un avantaj minim pentru jucatorii antrenati de Razvan Ardeleanu: 2-1 prin golurile inscrise de Alexe, primul cu un sut sec printre aparatorii adversi, iar al doilea, insistand la un atac prelungit si reusind trimiterea balonului pe langa portar, golul celor din Afumati fiind urmarea unui penalty.
Desi la pauza antrenorul Razvan Ardeleanu a incercat sa corecteze greselile dar in special atitudinea jucatorilor sai si desi la reluarea partidei Manea, Stefan si Gradinaru au pus permanent presiune pe apararea adversa, cel de al treilea gol continua sa se lase asteptat.
In finalul partidei insa, cand nimeni nu se mai astepta iar meciul parea ca se va incheia cu rezultatul de la pauza, dupa o evolutie stearsa pana atunci, prin doua executii de exceptie, una, sut la vinclu din lovitura libera de la 16m. lateral dreapta, a doua, reluare in coltul lung dupa un corner scurt bine executat de Alexe, Ardeleanu inchde tabela la 4-1 pentru Scoala de Fotbal A.R.D. Snagov.

Foto:

Accesari: 983
Multumim pentru vizita si va mai asteptam pe la noi.
Daca ne-ati lasa si un comnetariu ar fi chiar super!
  • Ai ceva de spus?
    Orice comentariu este binevenit insa mare atentie: vor fi acceptate si publicate doar acele comentarii care respecta atat regulile bunului simt cat si pe cele de ortografie si gramatica ale limbii romane! Multumim pentru intelegere.

    1 Star2 Stars3 Stars4 Stars5 Stars (No Ratings Yet)
    Loading...website statistics