Scoala de Fotbal A.R.D. Snagov – C.S. Afumati: 5-0


Singura partida disputata de Scoala de Fotbal A.R.D. Snagov weekend-ul trecut a fost cea a juniorilor C – 2003, dupa aceea, ploaia din debutul codului portocaliu meteo facand terenul impracticabil, ceea ce a dus la amanarea meciurilor grupei 2008 si juniorilor D si E.

La finalul unui meci in care adversara C.S. Afumati a intrat pe sinteticul din Snagov cu gandul la victorie, datorita, atat jocului extrem de exact si adaptat conditiilor, cat si determinarii demonstrate de elevii antrenorului Razvan Ardeleanu, aceasta nu a reusit decat sa incaseze cinci goluri fara sa marcheze niciunul. Desi afectata de nu mai putin de 4 absente in randul jucatorilor de baza, echipa snagoveana a reusit sa inscrie cele cinci goluri prin Ardeleanu de doua ori, acesta ajungand astfel la cota 11 goluri in zece meciuri si aceasta in conditiile in care evolueaza ca mijlocas sau fundas central, Alexe de doua ori si Manea.

“Un joc foarte disputat in care oaspetii au incercat sa-si vanda scump pielea dar s-au stins dupa primirea primului gol. Ii felicit pe copiii mei pentru felul ca tratat acest joc si pentru cum au inteles sa-si adapteze jocul conditiilor meteo, de aici si diferenta de scor. Ma bucur ca jucatorul Ardeleanu si mentionez, jucatorul si nu Seby, baiatul meu, a reusit sa inscrie de atatea ori, chiar daca de patru ori a facut-o din lovituri de la 11 metri. La toate aceste goluri, o mare contribuie si-a adus si echipa, cel mai bun exemplu fiind golul de la Clinceni cand la o respingere a portarului Nitu, mingea a fost recuperata in careul nostru de Andrei, trimisa apoi la Manea, pasata la Ardeleanu care l-a lansat bine pe Jipa care, dupa o incursiune de 40 de metri, i-a trimis inapoi lui Ardeleanu iar acesta, dupa ce a scos din joc doi adversari, cu un sut de la 16 metri a marcat in ultimul minut al jocului, aducand victoria echipei noastre cu 2-1. Sper ca aceasta crestere de forma oarecum intarziata a echipei sa ajunga cat mai curand la maxim si aici am in vedere meciurile din ultimele doua etape ale turului, cu Concordia si cu Balotesti. Pana atunci insa, trebuie sa gestionam cu atentie fiecare meci, sa incercam sa nu mai calcam stramb asa cum am facut-o la Otopeni.” a declarat dupa meci Razvan Ardeleanu.

Accesari: 391
Multumim pentru vizita si va mai asteptam pe la noi.
Daca ne-ati lasa si un comnetariu ar fi chiar super!
  • Ai ceva de spus?
    Orice comentariu este binevenit insa mare atentie: vor fi acceptate si publicate doar acele comentarii care respecta atat regulile bunului simt cat si pe cele de ortografie si gramatica ale limbii romane! Multumim pentru intelegere.

    1 Star2 Stars3 Stars4 Stars5 Stars (No Ratings Yet)
    Loading...website statistics