Scoala de Fotbal A.R.D. Snagov – C.S. Balotesti: 2-1


Asa cum de altfel se si asteptau, in meciul ce urma a fi disputat duminica dar devansat cu doua zile adica vineri, 11 Aprilie, juniorii E ai Scolii de Fotbal A.R.D. Snagov, pe langa de un meci foarte disputat, au avut parte si de o atmosfera extrem de ostila din partea suporterilor echipei gazda aflati in tribunele stadionului din Balotesti.

P4116902
Cum insa, din pacate, si astfel de atitudini fac parte din viata fotbalistilor, a sportivilor in general, copiii nostri nu s-au lasat usor intimidati, in final, reusind o victorie cu ajutorul careia pozitia de vicecampiona pare sa le fie adjudecata.
Gazdele, juniorii E ai C.S. Balotesti incercand sa demonstreze ca nici in cazul lor pozitia a patra a clasamentului nu este una intamplatoare, au iesit “tare” la joc inca din debutul partidei si, in minutul 3, la un hent vazut numai de arbitrul intalnirii, Ardeleanu aflandu-se in afara careului si avand oricum, mana lipita de corp la nivelul pieptului, beneficiaza de o lovitura de pedeapsa din careu. Executa capitanul lor de echipa insa, Dumnezeu dragutul are grija de toata lumea si balonul expediat de acesta nimereste bara iar Nitu apara de doua ori suturile urmatoare.
5 minute mai tarziu, Chiru ezita intrarea la un adversar si acesta, singur cu Nitu, reuseste sa deschida scorul: 1-0 pentru C.S. Balotesti.
Din pacate insa pentru cei din Balotesti, valoarea juniorilor Scolii de Fotbal A.R.D. Snagov isi spune cuvantul si, pe fondul sfaturilor venite de pe margine din partea antrenorului Razvan Ardeleanu, cursul jocului incepe sa se schimbe iar in scurt timp aceasta se materializeaza prin ceea ce era normal: Stefan inscrie golul egalarii.
Dominarea copiilor nostri continua si, dupa o incredibila ratare a lui Stanescu, la un corner, Manea scapat singur este faultat din spate in careu. Tensiunea este maxima insa si concentrarea jucatorilor nostri, pe masura. “Specialistul loviturilor libere”, Ardeleanu, executa cu sange rece si portarul adversarilor n-are decat sa scoata mingea din poarta. 2-1 pentru Scoala de Fotbal A.R.D. Snagov!
A urmat pauza, binevenita deoarece pe finalul reprizei, copiii, fara voia lor, parca intrasera si ei in “jocul” tribunei unde rivalitatea depasise limitele, nu numai ale fair-play-ului, ci, am zice noi, ale bunului simt.
In partea a doua a jocului, pastrandu-si calmul si cu atacantii hartuindu-si in permanenta adversarul, Chiru si Alexe fiind foarte aproape de a transforma loviturile libere executate, iar Manea la ultima faza, scapat singur cu portarul dar oprit din actiune de fluierul final, Scoala de Fotbal A.R.D. Snagov, desi ramasa cu un om mai putin in teren, Trancan fiind eliminat de arbitru pentru un motiv doar de el stiut, in pofida tensiunilor de pe margine dar si unui arbitru care a aratat ca fotbalul s-ar parea ca nu prea este pentru el, nu a facut decat sa pastreze rezultatul.
O victorie care pentru Scoala de Fotbal A.R.D. Snagov s-ar traduce prin trei cuvinte: obiectiv aproape atins!

Echipa de start: Nitu, Ardeleanu, Jipa, Alexe, Chiru, Trancan, Stefan, Manea.
Au mai jucat: Stanescu, Serbanescu.
Pentru Scoala de Fotbal A.R.D. Snagov au marcat: Stefan, Ardeleanu.

P4116901 P4116902 P4116905 P4116908 P4116909 P4116911 P4116912 P4116917 P4116919 P4116924

Foto: Adrian Stanescu

Pentru mai multe imagini va asteptam pe pagina de Facebook a Scolii de Fotbal A.R.D. Snagov.

Accesari: 1,350
Multumim pentru vizita si va mai asteptam pe la noi.
Daca ne-ati lasa si un comnetariu ar fi chiar super!
  • Ai ceva de spus?
    Orice comentariu este binevenit insa mare atentie: vor fi acceptate si publicate doar acele comentarii care respecta atat regulile bunului simt cat si pe cele de ortografie si gramatica ale limbii romane! Multumim pentru intelegere.

    1 Star2 Stars3 Stars4 Stars5 Stars (No Ratings Yet)
    Loading...website statistics