Scoala de Fotbal A.R.D. Snagov – C.S. Delcea: 5-0


Echipa care a deschis seria succeselor obtinute de Scoala de Fotbal A.R.D. Snagov din week-end-ul trecut, a fost cea a grupei 2003.

PB010367
Jucand pe terenul sintetic din Colentina, tratand partida cu seriozitate si multa daruire, acestia au reusit sa se impuna in fata grupei similare a C.S. Delcea, codasa clasamentului dar o echipa care etapa trecuta realizase o mare surpriza invingand cu 1-0 una din favoritele seriei a I-a a campionatului A.M.F.B., F.C. Comprest Gim, cu un categoric 5-0.
Scorul a fost deschis dupa o faza construita ca la carte, printr-un sut plasat al lui Stefan. Reusita acestuia a fost urmata de cea a lui Alexe, cu capul, la o lovitura de colt perfect executata de Ardeleanu.
La pauza, scorul a fost 2-0 pentru jucatorii antrenorului Razvan Ardeleanu, un scor care insa nu era nici pe departe de natura s-ai multumeasca si sa le aduca acestora linistea, astfel ca in repriza a doua, pe fondul incerecarilor adversarilor de a se apropia de poarta lui Nitu, incercari bine contracarate printr-un joc combinativ, acestia au reusit sa mai inscrie de trei ori: o data prin Stefan in urma unui un-doi cu Manea, si de doua ori prin Sebastian Ardeleanu care, cu un gol din lovitura libera si unul in urma unei combinatii cu Trancan a carui ultima pasa l-a gasit singur cu portarul pe care l-a executat in stil de mare jucator, a facat ca rezultatul final sa fie 5-0 in favoarea Scolii de Fotbal A.R.D. Snagov.
O victorie in urma careia snagovenii isi pastreaza pozitia a saptea in clasament, pozitie ce nu-i caracterizeaza dar care, cu siguranta, pana la finalul actualei editii a campionatului, poate fi imbunatatita.

PB010333 PB010334 PB010342 PB010346 PB010355 PB010359 PB010361 PB010366 PB010371 PB010374

Foto: Adrian Stanescu

Accesari: 944
Multumim pentru vizita si va mai asteptam pe la noi.
Daca ne-ati lasa si un comnetariu ar fi chiar super!
  • Ai ceva de spus?
    Orice comentariu este binevenit insa mare atentie: vor fi acceptate si publicate doar acele comentarii care respecta atat regulile bunului simt cat si pe cele de ortografie si gramatica ale limbii romane! Multumim pentru intelegere.

    1 Star2 Stars3 Stars4 Stars5 Stars (No Ratings Yet)
    Loading...website statistics