Scoala de Fotbal A.R.D. Snagov – C.S. Inter Clinceni: 6-0


Instalati dupa trei etape in fotoliul de lider al campionatului A.J.F. Ilfov, juniorii E ai Scolii de Fotbal A.R.D. Snagov jucand duminica, in deplasare la Clinceni cu echipa locala, C.S. Inter, in pofida faptului ca gazdele, pe langa avantajul terenului pe care il aveau, au mai si aliniat o formatie mult mai puternica din punct de vedere al aspectului fizic, au demonstrat ca nu intamplator ocupa aceasta pozitie.
Experienta si-a spus cuvantul inca din primul minut cand Manea a deschis scorul fructificand o pasa excelenta primita de la Stefan. Un minut mai tarziu, acelasi Manea, dupa o lansare a colegului sau din atac, Gradinaru, duce avantajul pe tabela de marcaj la doua puncte.
Surprinsi si parca inmarmuriti de situatie, pana la pauza, jucatorii formatiei gazda nu au reusit sa se apropie de poarta snagovenilor bine coordonati in aparare de Ardeleanu din postura de fundas central.
A doua repriza a inceput sub semnul dorintei de egalare a celor din Clinceni care, schimband tactica, au reusit cateva faze periculoase, faze care insa, nu au avut darul de a le crea emotii aparatorilor A.R.D. bine concentrati, asemenea coechipierilor lor din atac.
Golurile au venit totusi, si nu putine, patru, si toate in poarta adversarilor. Ele au fost semnate de: Alexe cu un sut puternit dupa un dribling prelungit, Alexandru S.ita la un corner bine executat de Alexe, Manea (al treilea gol) dupa o lansare excelenta a lui Hertzug, jucator a carui evolutie reprezinta surpriza placuta a inceputului de sezon, si cum nu se putea altfel dupa ce asa ne-a obisnuit cu executiile sale iesite din comun, Ardeleanu, care tinde sa devina un mic Sanmartean, direct din lovitura de colt, gol care duce scorul la 6-0 in favoarea Scolii de Fotbal A.R.D. Snagov.
Victoria reusita coroborata cu celelalte rezultate ale etapei, face ca diferenta dintre pozitia pe care o ocupa Scoala de Fotbal A.R.D. Snagov si urmatoarele trei clasate sa creasca la 5-6 puncte si ne face sa speram ca jucatorii condusi de Razvan Ardeleanu vor reusi sa fie principalii candidati la unul din locurile de pe podium, poate chiar primul.

Foto:

Accesari: 873
Multumim pentru vizita si va mai asteptam pe la noi.
Daca ne-ati lasa si un comnetariu ar fi chiar super!
  • Ai ceva de spus?
    Orice comentariu este binevenit insa mare atentie: vor fi acceptate si publicate doar acele comentarii care respecta atat regulile bunului simt cat si pe cele de ortografie si gramatica ale limbii romane! Multumim pentru intelegere.

    1 Star2 Stars3 Stars4 Stars5 Stars (No Ratings Yet)
    Loading...website statistics