Scoala de Fotbal A.R.D. Snagov – C.S.O. Bragadiru: 9-0


Duminica, 26 octombrie, terenul central din Ciolpani, a fost gazda intalnirii din cadrul etapei a VII-a a campionatului A.J.F. Ilfov, dintre formatiile de juniori E ai Scolii de Fotbal A.R.D. Snagov si C.S.O. Bragadiru.

10408781_4886927427544_3245535774947196847_n
Desi surprinsi de atitudinea adversarilor care pe tot parcursul partidei au incercat sa demonstreze ca nu sunt deloc dispusi sa-si vanda usor pielea, jucatorii Scolii de Fotbal A.R.D. Snagov, condusi de pe margine de antrenorul lor, Razvan Ardeleanu, au reusit sa se impuna cu un scor ce nu lasa loc de niciun fel de comentarii sau interpretari: 9-0!
Dupa ce la pauza scorul de pe pe tabela, 3-0 pentru A.R.D., scor obtinut prin golurile marcate de Manea de doua ori si Stefan, adusese oarece liniste printre suporterii echipei din Bragadiru, suporteri al caror fai-play trebuie remarcat, dupa pauza, acestia au amutit de tot deoarece Hertzug, Manea de inca doua ori, Stefan tot de doua ori, Gradinaru si Ardeleanu, au facut ca diferenta dintre cele doua echipe sa fie reflectata in mod indiscutabil.
Astfel, Scoala de Fotbal A.R.D. Snagov isi rezerva in continuare dreptul de a conduce detasat in clasament, la o diferenta de 5 puncte fata de urmatoarea clasata, surpriza actualei editii a campionatului, adversara din etapa urmatoare, A.S. Glina.

Foto:

Accesari: 1,114
Multumim pentru vizita si va mai asteptam pe la noi.
Daca ne-ati lasa si un comnetariu ar fi chiar super!
  • Ai ceva de spus?
    Orice comentariu este binevenit insa mare atentie: vor fi acceptate si publicate doar acele comentarii care respecta atat regulile bunului simt cat si pe cele de ortografie si gramatica ale limbii romane! Multumim pentru intelegere.

    1 Star2 Stars3 Stars4 Stars5 Stars (No Ratings Yet)
    Loading...website statistics