Scoala de Fotbal A.R.D. Snagov – C.S. Sport Team: 1-1


Jucand in cadrul etapei a noua a campionatului A.M.F.B., sambata trecuta, dupa intalnirea cu C.S. Sport Team, grupa 2003 a Scolii de Fotbal A.R.D. Snagov a reusit, daca se poate spune asa, sa mai obtina un punct in clasamentul seriei a I-a in care evolueaza.

10346606_4865415849768_6792468885334839735_n
Dupa o prima repriza in care ambele echipe nu au facut decat sa-si anihileze reciproc actiunile de atac, pe fondul unui joc modest al jucatorilor snagoveni, tabela arata un echitabil scor alb.
Scorul a fost deschis de Sport Team in repriza a doua, la singura dar grava eroare a defensivei snagovene al carei marcaj larg a permis atacantului formatiei bucurestene sa suteze din apropierea portii.
A urmat egalarea reusita de Manea, dupa care jocul s-a desfasurat in aceeasi nota a primei reprize.
In ultimul minut al partidei insa, la un penalty executat de Ardeleanu, acesta a adus… contrar asteptarilor, nu victoria ci… marea dezamagire a suporterilor formatiei antrenate de Razvan Ardeleanu. De altfel dupa incheierea jocului acesta a spus: “Se intampla si la case mari. De obicei, Seby da dovada de un sange rece iesit din comun fiind unul din cei mai buni executanti ai loviturilor libere. Trebuie sa treaca peste asta si cu siguranta, cu sprijinul, in special al colegilor, va reusi.”

Foto:

Accesari: 833
Multumim pentru vizita si va mai asteptam pe la noi.
Daca ne-ati lasa si un comnetariu ar fi chiar super!
  • Ai ceva de spus?
    Orice comentariu este binevenit insa mare atentie: vor fi acceptate si publicate doar acele comentarii care respecta atat regulile bunului simt cat si pe cele de ortografie si gramatica ale limbii romane! Multumim pentru intelegere.

    1 Star2 Stars3 Stars4 Stars5 Stars (No Ratings Yet)
    Loading...website statistics