Scoala de Fotbal A.R.D. Snagov – C.S. Stefanesti: 2-0


Etapa trecuta, pe terenul din Ciopani, Ardeleanu & Co. au avut de disputat o partida in compania unui adversar al carui lot, pe cat de puternic, pe atat de bine dezvoltat din punct de vedere fizic, multi dintre jucatori iesind din tiparul celor de varsta lor. Chiar si in aceste conditii, pe tot parcursul intalnirii jocul a curs intr-o singura directie: spre poarta oaspetilor, lucru care, cum era si normal, pana la urma, prin cele doua frumoase reusite, a lui Gradinaru si a lui Alexe, s-a concretizat prin alte trei puncte obtinute si printr-o noua consolidare a pozitiei de lider in clasamentul A.J.F. Ilfov – juniori E.
Jocul, desi uneori confuz, la modul general poate fi considerat unul bun, in care juniorii Scolii de Fotbal A.R.D. Snagov au creat si multe faze frumoase care au incantat spectatorii.
Victoria obtinuta in dauna formatiei din Stefanesti face ca acum diferenta fata de cea de a doua clasata, A.S. Glina sa fie de 14 puncte iar fata de locurile trei (Concordia Chiajna) si patru (C.S. Stefanesti) de 15 puncte.
Desi avantajul echipei sale pare unul destul de confortabil, antrenorul Razvan Ardeleanu continua sa ramana circumspect: “Am reusit o noua victorie, de data aceasta in dauna unei formatii ce aspira la un loc pe podium. Cu toate acestea, trebuie sa fim realisti, ne asteapta o multime de meciuri grele, urmeaza o deplasare la Afumati… Copiii au un moral bun, demonstreaza o foarte buna dispozitie de joc. Vom incerca in continuare, etapa de etapa sa jucam la victorie, pentru a ne consolida pozitia de lider. Avem sanse ca Scoala de Fotbal A.R.D. Snagov sa fie incununata cu laurii de campioana. Trebuie insa sa muncim in continuare, nu trebuie sa ridicam nasul prea sus. Mai e pana sa ne putem bucura.”

Accesari: 692
Multumim pentru vizita si va mai asteptam pe la noi.
Daca ne-ati lasa si un comnetariu ar fi chiar super!
  • Ai ceva de spus?
    Orice comentariu este binevenit insa mare atentie: vor fi acceptate si publicate doar acele comentarii care respecta atat regulile bunului simt cat si pe cele de ortografie si gramatica ale limbii romane! Multumim pentru intelegere.

    1 Star2 Stars3 Stars4 Stars5 Stars (No Ratings Yet)
    Loading...website statistics