Scoala de Fotbal A.R.D. Snagov – C.S. Stefanesti: 2-0


Desi meciul de ieri de pe terenul sintetic din Stefanesti a fost unul foarte disputat in care ambele echipe s-au luptat cu ardoare pentru cele trei puncte puse in joc, in final, juniorii Scolii de Fotbal A.R.D. Snagov au reusit sa se impuna in fata gazdelor, echipa similara a C.S. Stefanesti, cu scorul de 2-0.
Respectandu-si blazonul de aspiranta la unul din primele doua locuri de pe podiumul campionatului, Scoala de Fotbal A.R.D. Snagov si-a impus inca din start ritmul si, reusind sa controleze jocul de la un capat la celalalt al partidei, a dovedit inca o data ca pozitia pe care o ocupa acum in clasament nu este deloc intamplatoare.
Atacurile gazdelor s-au oprit la 20 de metri, acolo unde Stanescu, Alexe si Jipa au stabilit granita spre poarta aparata pe rand de Nitu si Rasinar, iar atacantii, asa cum ne-au obisnuit, s-au intrecut unul pe altul, atat in faze spectaculoase cat si, din pacate, in ratari incredibile. Dintre acestea, poate ar fi de mentionat cea a lui Manea care, la o lovitura libera perfect executata de Ardeleanu, a trimis cu capul putin pe langa.
Scorul final fost stabilit totusi inca din prima repriza printr-o dubla a lui Catinas, ambele goluri ale acestuia fiind inscrise dupa combinatii, una cu Stefan, cealalta cu Manea.
Dupa pauza, juniorii Scolii de Fotbal A.R.D. Snagov au mai punctat doar la capitolul ocazii, printre acestea, cele mai clare fiind cea a lui Alexe care, gasit liber de Ardeleanu, nu reuseste executia si a lui Manea care in incercarea de a pacali portarul advers a deviat lovitura libera executata de Trancan de putin peste poarta acestuia.
Tot in partea a doua a partidei, despre portarii nostri, Nitu si Rasinar, nu s-ar putea spune ca n-au avut cateva emotii, insa prin interventiile lor extrem de oportune au linistit spiritele care, in final, nu au putut decat sa consemneze un adevarat asalt la poarta celor din Stefanesti si inca un pas facut de Scoala de Fotbal A.R.D. Snagov in drumul sau spre o performanta notabila, aceea de a obtine titlul de vicecampioni pe podiumul A.J.F. Ilfov, editia 2013-2014.

Echipa de start: Nitu, Stanescu, Jipa, Alexe, Trancan, Aedekeanu, Catinas, Manea.
Au mai jucat: Rasinar, Chiru, Stefan, Simion, Paraschiv, Rosianu.
Pentru Scoala de Fotbal A.R.D. Snagov au marcat: Catinas (2).
Absenti: Serbanescu, Lupu (ambii accidentati).

P4066794 P4066795 P4066796 P4066799 P4066800 P4066801 P4066802 P4066803 P4066805 P4066806 P4066809 P4066829
Foto: Adrian Stanescu

Pentru mai multe imagini va asteptam pe pagina de Facebook a Scolii de Fotbal A.R.D. Snagov.

Accesari: 1,102
Multumim pentru vizita si va mai asteptam pe la noi.
Daca ne-ati lasa si un comnetariu ar fi chiar super!
  • Ai ceva de spus?
    Orice comentariu este binevenit insa mare atentie: vor fi acceptate si publicate doar acele comentarii care respecta atat regulile bunului simt cat si pe cele de ortografie si gramatica ale limbii romane! Multumim pentru intelegere.

    1 Star2 Stars3 Stars4 Stars5 Stars (No Ratings Yet)
    Loading...website statistics