Scoala de Fotbal A.R.D. Snagov – C.S. Tunari: 3-1


Liderul campionatului A.J.F. Ilfov, echipa de juniori E a Scolii de Fotbal A.R.D. Snagov s-a deplasat etapa trecuta, a XVI-a, la Tunari unde, asa cum cum si-a obisnuit sustinatorii, a obtinut cea de-a XVI-a victorie din acceasta editie a competitiei, invingand cu 3-1 gazda, C.S. Tunari.
Inca din debutul partidei, condusi in teren de capitanul de echipa Ardeleanu, micii snagoveni au impus ritmul de joc, asteptand rabdatori ca acesta sa se reflecte si pe tabela de marcaj.
Dupa obisnuitele ratari ale lui Stefan si Gradinaru, cel care a “spart gheata” a fost Manea care, cu un sut plasat a facut ca scorul la pauza sa fie 1-0 pentru Scoala de Fotbal A.R.D. Snagov.
Mustruluiti in pauza pentru teama cu care executa loviturile libere si pentru graba cu care incearca sa finalizeze actiunile, imediat dupa reluare, copiii reusesc al doilea gol, ca si in prima repriza, tot prin Manea.
Jocul bine organizat din partea a doa a pmeciului a facut ca fazele la poarta celor din Tunari sa se inmulteasca si sa devina tot mai periculoase, lucru ce a dus rapid la majorarea scorului, surpriza A.R.D.-ului, Turcu (2006) reusind ca dupa ce s-a distrat efectiv cu cativa adversari sa duca avantajul la 3 puncte.
Desfasurarea in continuare a jocului, le-a permis antrenorilor Marius si Razvan Ardeleanu sa efectueze multe schimbari, introducand in teren jucatori care, aflandu-se inca in stadiul de formare, de obicei evolueaza mai putin si dintre care am enumera doar cativa care au facut fata cu brio cerintelor jocului: Lupu, Barbu, Ionescu.
Pe final, gazdele, jucatorii din Tunari au reusit golul de onoare si astfel, echipa de juniori E a Scolii de Fotbal A.R.D. Snagov isi consolideaza din nou pozitia de lider al clasamentului si asta si datorita faptului ca urmaritoarea A.S. Glina a pierdut iar la Afumati ajungand pe pozitia a IV-a, locul secund, la 12 puncte diferenta, fiind luat de Chiajna.
La finalul partidei, constienti ca lucreaza cu copii ale caror evolutii nu sunt totdeauna constante, antrenorii snagoveni au tinut sa sublinieze ca roadele cantonamentului din iarna se pot observa in continuare, antrenamentele unde se lucreaza foarte mult la pregatirea tehnica si tactica isi spun si ele cuvantul, iar pentru pastrarea pozitiei in clasament este nevoie ca si in continuare copiii sa nu-si ia nasul la purtare, razultatul final fiind cel care cu adevarat conteaza.

Accesari: 595
Multumim pentru vizita si va mai asteptam pe la noi.
Daca ne-ati lasa si un comnetariu ar fi chiar super!
  • Ai ceva de spus?
    Orice comentariu este binevenit insa mare atentie: vor fi acceptate si publicate doar acele comentarii care respecta atat regulile bunului simt cat si pe cele de ortografie si gramatica ale limbii romane! Multumim pentru intelegere.

    1 Star2 Stars3 Stars4 Stars5 Stars (No Ratings Yet)
    Loading...website statistics