Scoala de Fotbal A.R.D. Snagov – C.S. Victoria Bucuresti: 3-0


5 Aprilie 2014, stadionul din Voluntari. Vant extrem de puternic, picaturi reci de ploaie.
Desi jucata pe o vreme imposibila pentru fotbal, penultima etapa inaintea play-off-ului in care este ca si calificata, partida disputata impotriva C.S. Victoria Bucuresti, a adus grupei 2003-2004 a Scolii de Fotbal A.R.D. Snagov, cea de-a XVI-a victorie din acest campionat.
Oaspetii au reusit sa tina piept copiilor nostri doar in prima parte a jocului cand numeroasele ratari ale acestora, ratari dintre care s-a evidentiat cea a lui Stefan singur cu portarul, l-au adus la exasperare pe antrenorul Razvan Ardeleanu.
Si de data aceasta insa, sfaturile primite la pauza au avut darul de a face ca cea de a doua repriza sa aduca in teren o cu totul alta echipa, o echipa care tratand cu mai multa seriozitate jocul, si-a dus la indeplinire obiectivul, victoria.
Dupa ce au luat conducerea prin golul lui Luigi Catinas al carui lob peste portar s-a oprit in plasa, jucatorii Scolii de Fotbal A.R.D. Snagov au mai reusit doua, unul prin Stefan care cu un sut imparabil de la 12m. a dus scorul la 2-0 si ultimul prin Manea care dupa ce a driblat portarul a inchis tabela la 3-0.
Pe final, Ardeleanu le-a mai dat o data emotii celor de la Victoria insa, desi singur cu portarul, a incercat o executie de exceptie si… balonul a poposit in bratele acestuia din urma.
Astfel, se poate spune ca Scoala de Fotbal A.R.D. Snagov are 99% sanse de a termina campionatul la egalitate de puncte cu F.C. Voluntari, acestia din urma avand doar un gol in plus in intalnirile directe, urmand ca play-off-ul ce se va disputa dupa etapa urmatoare sa desemneze castigatoarea seriei a IV-a a campionatului A.M.F.B.

Echipa de start: Rasinar, Jipa, Ardeleanu, Alexe, Trancan, Chiru, Simion, Catinas.
Au mai jucat: Nitu, Stanescu, Manea, Stefan, Rosianu, Simion, Paraschiv, Radu.
Pentru Scoala de Fotbal A.R.D. Snagov au marcat: Catinas, Stefan, Manea.

Accesari: 817
Multumim pentru vizita si va mai asteptam pe la noi.
Daca ne-ati lasa si un comnetariu ar fi chiar super!
  • Ai ceva de spus?
    Orice comentariu este binevenit insa mare atentie: vor fi acceptate si publicate doar acele comentarii care respecta atat regulile bunului simt cat si pe cele de ortografie si gramatica ale limbii romane! Multumim pentru intelegere.

    1 Star2 Stars3 Stars4 Stars5 Stars (No Ratings Yet)
    Loading...website statistics