Scoala de Fotbal A.R.D. Snagov – C.S. Viitorul Dragomiresti Vale: 16-0!


Conform zicalei copiilor, “urma scapa turma”, dupa ce etapa trecuta toate celelalte formatii ale Scolii de Fotbal A.R.D. Snagov n-au avut rezultate chiar imbucuratoare, cei care au salvat imaginea scolii si au readus zambetul in randul suporterilor acesteia au fost juniorii E.
Intalnind pe terenul central din Ciolpani, in cadrul etapei a V-a a campionatului A.J.F. Ilfov, echipa C.S. Viitorul Dragomiresti Vale, echipa ce in prima etapa furnizase o mare surpriza invingand in deplasare A.C.S. Berceni, una din favoritele seriei, elevii antrenorului Razvan Ardeleanu au incercat inca din startul partidei sa-si trateze cu maxima seriozitate adversarul.
N-a fost insa asa cum, poate, multi se asteptau, si dorinta de victorie a snagovenilor s-a materializat intr-o victorie la o diferenta de scor ce nu lasa loc de niciun fel de comentarii: 16-0!
Golurile, unul mai frumos decat celalalt au fost inscrise de: Manea (3), Stefan (4), Gradinaru (2), Ardeleanu (2), Alexe (3), Topor (1).
Imbucurator, conform spuselor antrenorului Ardeleanu, este faptul ca pe langa Manea, Alexe, Stefan, Ardeleanu, si toti ceilalti din garda veche, jucatorii noi precum Hertzug, Gradinaru si Topor, prin jocul lor, dovedesc din zi zi in ca increderea ce li s-a acordat nu a fost deloc intamplatoare.
Dupa primele cinci etape, Scoala de Fotbal A.R.D. snagov conduce detasat in clasamentul A.J.F. Ilfov, cu 5 victorii din 5 meciuri si cu un golaveraj de 37-3, la 5 puncte de urmatoarea clasata, F.C. Voluntari.
Etapa viitoare, duminica 19 octombrie, Scoala de Fotbal A.R.D. Snagov intalneste una din favoritele seriei, A.C.S. Berceni.

Foto:

Accesari: 886
Multumim pentru vizita si va mai asteptam pe la noi.
Daca ne-ati lasa si un comnetariu ar fi chiar super!
  • Ai ceva de spus?
    Orice comentariu este binevenit insa mare atentie: vor fi acceptate si publicate doar acele comentarii care respecta atat regulile bunului simt cat si pe cele de ortografie si gramatica ale limbii romane! Multumim pentru intelegere.

    1 Star2 Stars3 Stars4 Stars5 Stars (No Ratings Yet)
    Loading...website statistics