Scoala de Fotbal A.R.D. Snagov castiga Primorsko Neptune Cup


Mai întâi, echipa ilfoveană a trecut în semifinale de echipa Șoimii Imuc, aceștia pierzând pe teren cu scorul de 1-0. dar imediat după final, aceștia au cerut verificarea pașapoartelor, iar acestea au dovedit că Șoimii au folosit un jucător peste categoria de vârstă, aceștia fiind evident excluși.
A urmat finala cu Kasira Moscova, favorita turneului, iar elevii lui Ardeleanu au început în formula: Rășinar – Joitoiu, Ardeleanu, Stănescu, Alexe, Trancan, Chiru, Manea, Șerbănescu (Ștefan)

neptun-cup
Partida a aparținut în întregime ilfovenilor, dar aceștia nu au reușit din păcate să marcheze, deși au avut ocazii uriașe, așa că totul s-a decis la penalty-uri. În timpul meciului, ilfovenii au pus presiune prin atacanții Manea și Serbănescu sau Ștefan, dar și închizându-se bine cu Chiru, Trancan, jucători ce au stat în fața apărării unde Ardeleanu, Stănescu, Alexe și Joitoiu au făcut legea.
La penalty-uri pentru ilfoveni au marcat Manea, Ardeleanu și Alexe, iar Rășinar a sărit din bară în bară, stopând 3 penalty-uri, ilfovenii câștigand astfel turneul. Filip Șerbănescu a fost declarat cel mai de perspectivă atacant.
Este de notat că pentru Răzvan Ardeleanu este al doilea turneu internațional câștigat, acesta obținând trofeul în fața celor de la Cagliari la Police Cup în Praga.

Preluare Ilfov Sport
Accesari: 906
Multumim pentru vizita si va mai asteptam pe la noi.
Daca ne-ati lasa si un comnetariu ar fi chiar super!
  • Ai ceva de spus?
    Orice comentariu este binevenit insa mare atentie: vor fi acceptate si publicate doar acele comentarii care respecta atat regulile bunului simt cat si pe cele de ortografie si gramatica ale limbii romane! Multumim pentru intelegere.

    1 Star2 Stars3 Stars4 Stars5 Stars (No Ratings Yet)
    Loading...website statistics