Scoala de Fotbal A.R.D. Snagov castiga Turneul Corbeanca Winter Indoor Cup


Dupa cele de la finalul saptamanii trecute in care in cadrul Turneului Corbeanca Winter Indoor Cup au evoluat copii nascuti in 2003-2004, saptamana aceasta am avut parte de inca trei zile (20,21 si 22 Decembrie) de fotbal pe paine in Sala Sportului din Corbeanca, de data aceasta pentru copiii nascuti in 2005-2006.
Daca asa cum am spus, beneficiind din plin de aportul unui portar, Robert Alexandru S., aflat in zi mare, Scoala de Fotbal A.R.D. Snagov s-a calificat in finala in dauna celor de la Scoala de Fotbal Termo Bucuresti I, in cealalta semifinala, Clubul Sportiv Corbeanca a cedat in fata celor de la Asociatia Sportiva G.V.D. Bucuresti, scor 3-4.
In finala mica, pentru locurile 3 si 4, prin victoria in extremis in fata celor de la Scoala de Fotbal Termo Bucuresti I, lupta s-a decis in favoarea celor de la Clubul Sportiv Corbeanca.

DSCN0681
Finala Turneului Corbeanca Winter Indoor Cup a adus fata in fata copiii Asociatiei Sportive G.V.D. Bucuresti si pe cei ai Scolii de Fotbal A.R.D. Snagov. Desi avand in componenta multi copii nascuti in 2006, echipa Scolii de Fotbal A.R.D. Snagov a reusit ca la finalul unui meci deloc usor, sa-si depaseasca adversarul cu un meritat scor de 2-0.
Poate ar fi de mentionat faptul ca la scorul de 1-0 pentru elevii Scolii de Fotbal A.R.D. Snagov, beneficiind de un penalty vehement contestat de cei de la Asociatia Sportiva G.V.D. Bucuresti, la propunerea antrenorilor Marius si Razvan Ardeleanu, dand dovada de un deosebit fair-play, Ene, a sutat intentionat in afara portii adversarului.
Felicitari copii!
Printre evidentiatii turneului: Roberto Neagu (Scoala de Fotbal Termo Bucuresti), cel mai bun jucator, Marian Mihai (Clubul Sportiv Corbeanca), cel mai bun marcator, Robert Alexandru S. (Scoala de Fotbal A.R.D. Snagov), cel mai bun portar.

Lista completa a rezultatelor finale

[expand title=”” startwrap=”” endwrap=””]

DSCN0469 DSCN0600 DSCN0617 DSCN0650 DSCN0662 DSCN0684

Mai multe imagini din cadrul finalei, pe pagina de Facebook a Scolii de Fotbal A.R.D. Snagov.
[/expand]

Accesari: 1,204
Multumim pentru vizita si va mai asteptam pe la noi.
Daca ne-ati lasa si un comnetariu ar fi chiar super!
  • Ai ceva de spus?
    Orice comentariu este binevenit insa mare atentie: vor fi acceptate si publicate doar acele comentarii care respecta atat regulile bunului simt cat si pe cele de ortografie si gramatica ale limbii romane! Multumim pentru intelegere.

    1 Star2 Stars3 Stars4 Stars5 Stars (No Ratings Yet)
    Loading...website statistics