Scoala de Fotbal A.R.D. Snagov – Cautis Bucuresti: 4-2IMG_0029
Ieri, pe stadionul din Regie, dupa un meci nebun, Grupa 2005-2006 a Solii de Fotbal A.R.D. Snagov s-a impus cu 4-2 in fata celor de la Cautis Steaua Bucuresti.
Dupa ce la pauza conduceau cu 3-0 prin golurile marcate de Ene din lovitura libera de doua ori, si Topor din actiune la o pasa geniala primita de la Andrei Teodor.
Repriza a doua a adus din nou trei goluri, dar de data aceasta doua apartinand oaspetilor care au redus diferenta la 3-2 iar unul lui Topor care a fructificat o pasa primita de la Bogdan Alexandru. De remarcat ar fi evolutia lui Turcu care desi nu a inscris a facut un joc bun, evolutia lui Robert Alexandru S. care a reusit sa pareze multe dintre fazele de gol ale advesarilor, dar si curajul lui Mihalcea, Andrei cat si a debutantului in achipa A.R.D., Solominschi.

Echipa de start: Alexandru S., Bogdan Alexandru, Ene, Turcu, Andrei Teodor, Topor.
Au mai jucat: Mihalcea, Solominschi.
Pentru Scoala de Fotbal A.R.D. Snagov au marcat: Ene (2), Topor (2).

Accesari: 873
Multumim pentru vizita si va mai asteptam pe la noi.
Daca ne-ati lasa si un comnetariu ar fi chiar super!
  • Ai ceva de spus?
    Orice comentariu este binevenit insa mare atentie: vor fi acceptate si publicate doar acele comentarii care respecta atat regulile bunului simt cat si pe cele de ortografie si gramatica ale limbii romane! Multumim pentru intelegere.

    1 Star2 Stars3 Stars4 Stars5 Stars (No Ratings Yet)
    Loading...website statistics