Scoala de Fotbal A.R.D. Snagov, colaborare cu Sporting Pitesti, noul Dinamo al lui Nicolae Badea


sporting pitestiConform Fanatik.ro, la Sporting Pitesti, mesterul Tanase Dima cladeste noul Dinamo, Scoala de Fotbal Sporting fiind patronata de domnul Nicolae Badea.
Sporting Pitesti este o adevarata fabrica de fotbalisti, nume deja celebre plecand in fotbalul mare de aici. Printrea acestea: Vasile Maftei, Razvan Raț, Laszlo Sepsi, Alex Chipciu, Andrei Ivan si multi altii.
De-a lungul timpului, Sporting Pitesti a reusit sa obtina numeroase titluri de campioni nationali la juniori A si B republicani.
nituDeloc surprinzator, Scoala de Fotbal A.R.D. Snagov, o adevarata descoperitoare si pepiniera de talente, a reusit ca pe axa Anamaria Prodan, sa devina unul din colaboratorii de baza ai academiei de la Pitesti. Ciprian Jianu si Madalin Nitu, doi jucatori descoperiti si formati de nimeni altul decat Razvan Ardeleanu au ajuns deja in curtea pitestenilor, ambii aflandu-se de mai multa vreme in atentia loturilor nationale participand la mai multe actiuni de selectie la nivelul lor de varsta.
jianuReferitor de cele de mai sus, Razvan Ardeleanu declara: “Ma bucur ca am reusit acesta colaborare, un mare rol au avut doamna Anamaria Prodan si domnul Nicolae Badea, o colaborare reciproc avantajoasa si, sper eu, benefica in primul rand pentru copii, acestia putand sa paseasca spre fotbalul mare. Sprijinit de domnul Nicolae Badea, domnul Tanase Dima reuseste sa puna in practica un proiect amplu care sta la baza unei academii de fotbal puternice, un proiect care inseamna 100% certitudine. Sporting Pitesti are toate conditiile necesare, baza de antrenament moderna, pentru cazare, masa, scoala, nu se percep taxe, copiilor fiindu-le totul asigurat, inclusiv antrenori foarte buni.
Eu stiu, si toata lumea poate citi articolul de pe Fanati.ro, ce nume mari au trecut pe la Sporting Pitesti. Sper ca in viitor sa aud si de Jianu, de Nitu, si de cei ce ii vor urma pentru ca sigur aceasta colaborare va continua iar scoala noastra are si va avea mereu copii talentati care pot ajunge in acest proiect sau la alte cluburi de renume.
Am marea satisfactie ca marile academii de fotbal au inceput sa se uite catre copiii descoperiti si formati de A.R.D. Seby Ardeleanu care acum activeaza la Academia Voluntari este un alt exemplu. Asta inseamna ca nu muncim degeaba, ca A.R.D. Snagov inseamna talent, initiere, multa munca, formare, calitate, una peste alta, o adevarata scoala de fotbal.”

Accesari: 3,763
Multumim pentru vizita si va mai asteptam pe la noi.
Daca ne-ati lasa si un comnetariu ar fi chiar super!
  • Ai ceva de spus?
    Orice comentariu este binevenit insa mare atentie: vor fi acceptate si publicate doar acele comentarii care respecta atat regulile bunului simt cat si pe cele de ortografie si gramatica ale limbii romane! Multumim pentru intelegere.

    1 Star2 Stars3 Stars4 Stars5 Stars (No Ratings Yet)
    Loading...website statistics