Scoala de Fotbal A.R.D. Snagov – Concordia Chiajna: 0-2


Week-end-ul trecut grupa 2003 a Scolii de Fotbal A.R.D. Snagov a intalnit ocupanta locului doi in clasamentul A.M.F.B., Concordia Chiajna, un adversar deosebit de puternic.

PA250300
Pe o vreme in care vantul a avut un cuvant greu de spus in desfasurarea jocului influentand de foarte multe ori traiectoria mingiilor, jucatorii antrenorului Razvan Ardeleanu au reusit, cel putin in prima repriza, sa creeze o presiune constanta asupra adversarului. Din pacate insa, cele cateva ocazii de poarta ale acestora, printre care le-am enumera pe acelea ale lui Manea care de doua ori singur cu portarul a sutat pe langa, si pe cea a lui Seby Ardeleanu al carui sut din lovitura libera a trecut de asemenea de putin pe langa tinta.
Cum in fotbal adversarul nu te iarta atunci cand gresesti, desi dominati, cei care au deschis scorul au fost adversarii, jucatorii formatiei din Chiajna care, cu un sut imparabil, exact la vinclu, au facut ca prima repriza sa ia sfarsit cu un minim avantaj in favoarea lor.
Dupa pauza in care ambii antrenori, atat Ardeleanu cat si cel al adversarilor, Karamian, si-au mustruluit jucatorii, acestia au intrat in teren mult mai dornici de victorie lucru ce a facut ca jocul sa devina cu adevarat unul demn de seria a I-a a campionatului A.M.F.B..
Presiunea pusa atat pe aparatorii A.R.D. cat si pe portarul Nitu s-a concretizat cu o noua reusita a echipei din Chiajna, reusita la care o mare contributie a avut-o si vantul. Astfel, in urma unei degajari a acestuia, balonul a capatat o traiectorie extrem de ciudata si a ajuns exact la varful de atac al adversarilor al carui sut s-a oprit in plasa.
Desi nu s-au impacat deloc cu situatia si au incercat din rasputeri macar egalarea, snagovenii au avut nesansa ca vantul sa-si spuna din nou cuvantul, la una din loviturile libere executate de Ardeleanu balonul fiind in extremis respins de portarul sdvers, iar lobul dinspre finalul partidei al lui stefan lovind bara transversala.
Chiar si invansa, echipa Scolii de Fotbal A.R.D. Snagov a demonstrat ca este una foarte puternica ce poate cu greu sa fie depasita, iar obiectivul antrenorului sau, acela ca jucatorii sai sa joace un fotbal de calitate, a fost atins.

PA250292 PA250301 PA250309 PA250312

Foto:

Accesari: 907
Multumim pentru vizita si va mai asteptam pe la noi.
Daca ne-ati lasa si un comnetariu ar fi chiar super!
  • Ai ceva de spus?
    Orice comentariu este binevenit insa mare atentie: vor fi acceptate si publicate doar acele comentarii care respecta atat regulile bunului simt cat si pe cele de ortografie si gramatica ale limbii romane! Multumim pentru intelegere.

    1 Star2 Stars3 Stars4 Stars5 Stars (No Ratings Yet)
    Loading...website statistics