Scoala de Fotbal A.R.D. Snagov disputa doua amicale cu Scoala de Fotbal Dan Chilom Bucuresti


Grupele 2003 si 2005 ale Scolii de Fotbal A.R.D. Snagov vor primi sambata dimineata, pe gazonul si sinteticul din Ciolpani, vizita uneia din cele mai bune scoli de fotbal din Bucuresti, Dan Chilom.

sigla dan chilom
Desi lipsita de aportul “disparutilor” grupei 2003, Serbanescu si Rasinar despre care coordonatorul A.R.D., Razvan Ardeleanu spune: “nu inteleg atitudinea copiilor si a parintilor lor, au fost tratati excelent, in cadrul scolii au beneficiat de conditii similare echipelor puternice din Bucuresti, probabil isi doresc mai mult insa felul in care procedeaza da dovada de lipsa de respect atat fata de scoala cat si fata de colegi”, si al motivatilor Alexandru S., Turcu si Topor de la grupa 2005 aflati in vacanta cu familiile lor, dar beneficiind de aportul a cativa copii aflati in teste, copii care si-au manifestat dorinta de a se transfera la A.R.D. precum Iancu sau Dinica si altii care participa la antrenamente de catva timp, Scoala de Fotbal A.R.D. Snagov continua astfel seria partidelor de pregatire.

ARD logo 100x100
Pe de alta parte, ca si noutate, dupa o selectie care a durat mai bine de doua luni si in urma careia “veteranilor” Grigore, Alexandrescu, Suveica si Solomintschi li s-au alaturat noi jucatori precum Alexandru S.escu si Iurea (portari), Stoica, Alexandru S.ita, Zamfir si altii (jucatori de camp) care incepand cu 1 Septembrie vor intra intr-un ciclu intens de initiere printr-o lunga lista de amicale, Scoala de Fotbal A.R.D. Snagov anunta formarea grupei 2007-2008, grupa care impreuna cu cele doua deja existente se va stradui ca in sezonul urmator sa faca fata cerintelor campionatului A.M.F.B. in care va evolua.

Accesari: 1,024
Multumim pentru vizita si va mai asteptam pe la noi.
Daca ne-ati lasa si un comnetariu ar fi chiar super!
  • Ai ceva de spus?
    Orice comentariu este binevenit insa mare atentie: vor fi acceptate si publicate doar acele comentarii care respecta atat regulile bunului simt cat si pe cele de ortografie si gramatica ale limbii romane! Multumim pentru intelegere.

    1 Star2 Stars3 Stars4 Stars5 Stars (No Ratings Yet)
    Loading...website statistics