Scoala de Fotbal A.R.D. Snagov este si va ramane Scoala de Fotbal A.R.D. Snagov


Desi aflata in pauza competitionala, Scoala de Fotbal A.R.D. Snagov nu s-ar putea spune ca duce lipsa de activitati pe toate planurile: antrenamente, jjocuri amicale, cantonament, precum si de organizare a dezvoltarii pentru perioda urmatoare.
In ultimul timp, pe adresa scolii au sosit cateva propuneri de colaborare interesante din partea unor academii de fotbal, a unor firme de management sportiv ale caror nume, cel putin pentru moment, din motive lesne de inteles, nu le putem face publice, dar si din partea clubului A.S. Vointa Snagov. In urma discutiilor purtate, Razvan Ardeleanu, coordonatorul A.R.D. a declarat:
“Ma bucur ca scoala noastra a atras atentia si aceasta in primul rand pe plan sportiv. Nu excludem nicio posibilitate de colaborare atata timp cat aceasta poate fi benefica scolii noastre, insa am hotarat ca pana la finalul campionatului adica pana in vara, sa mergem in aceeasi directie de pana acum, sa ne atingem obiectivele, la A.J.F. Ilfov calificarea juniorilor D si E in play-off si apoi vom vedea ce ne rezerva viitorul. Referitor la propunerea clubului Vointa Snagov, le multumesc oamenilor de acolo ca s-au gandit la mine dar, si in acest caz, pana in vara, vom ramane la stadiul de discutii. Au deja un staff, au antrenori foarte buni la copii si juniori, oameni cu experienta si sincer, nu prea vad locul meu acolo. Cu siguranta ca daca in primavara vom primi acces la desfasurarea activitatii noastre pe sinteticul de la Snagov si daca intentiile lor se vor dovedi ca fiind reale si bine intentionate, in vara, cei de la Vointa cu siguranta vor reveni cu propuneri concrete.”

Accesari: 939
Multumim pentru vizita si va mai asteptam pe la noi.
Daca ne-ati lasa si un comnetariu ar fi chiar super!
  • Ai ceva de spus?
    Orice comentariu este binevenit insa mare atentie: vor fi acceptate si publicate doar acele comentarii care respecta atat regulile bunului simt cat si pe cele de ortografie si gramatica ale limbii romane! Multumim pentru intelegere.

    1 Star2 Stars3 Stars4 Stars5 Stars (No Ratings Yet)
    Loading...website statistics