Scoala de Fotbal A.R.D. Snagov “exporta” jucatori in strainatate


Dupa Luigi Martino, transferat in urma cu doi ani in Spania, la Almeria unde comform surselor in ultimul sezon a inscris 24 de goluri pentru formatia spaniola, a venit randul altor doi jucatori sa se transfere “afara”: Ciprian Chiru la Cisternino – Bari, formatie din Italia la care a sustinut probe saptamana aceasta si la care, in vederea unui transfer la o echipa mai mare, se pare ca va evolua in urmatorii ani si Edy Hertzug care, stabilit de curand in Germania, se pare ca va activa la o echipa bavareza, pentru moment, cel mai probabil, S.V. Wilting.

Luigi Martino Ciprian Chiru Edy Hertzug

“Ma bucur ca jucatori formati la scoala noastra fac fata cerintelor fotbalului din tari precum Spania, Italia sau Germania. Cat timp au activat in cadrul A.R.D., cei trei si-au adus o contributie majora la obtinerea performantelor iar asta nu poate decat sa confirme calitatea antrenamentelor si nivelul de pregatire al jucatorilor nostri. Dupa Luigi Martino care s-a impus in Spania la nivelul sau de varsta, astept acelesi vesti bune si despre ceilalti doi. Le doresc numai bine, multe realizari, atat in viata sportiva cat si in cea personala. Avem multi copii talentati si cu siguranta vom “exporta” si alti jucatori.” a declarat Razvan Ardeleanu.

Accesari: 1,427
Multumim pentru vizita si va mai asteptam pe la noi.
Daca ne-ati lasa si un comnetariu ar fi chiar super!
  • Ai ceva de spus?
    Orice comentariu este binevenit insa mare atentie: vor fi acceptate si publicate doar acele comentarii care respecta atat regulile bunului simt cat si pe cele de ortografie si gramatica ale limbii romane! Multumim pentru intelegere.

    1 Star2 Stars3 Stars4 Stars5 Stars (No Ratings Yet)
    Loading...website statistics