Scoala de Fotbal A.R.D. Snagov – F.C. Juniorul Bucuresti: 2-2


Sambata, 15 Februarie 2014, Grupa 2003-2004 a Scolii de Fotbal A.R.D. Snagov a disputat primul meci dupa intoarcerea din cantonamentul de la Cheile Gradistei, un amical in compania celor de la F.C. Juniorul Bucuresti.
Dupa trei reprize a cate 25 de minute, meciul s-a incheiat cu un echitabil 2-2. Desi au jucat pe terenul adversarilor care au beneficiat din plin de acest lucru dominand in mare parte, copiii Scolii de Fotbal A.R.D. Snagov au avut numeroase momente bune in care au reusit sa-si demonstreze valoarea.
De notat absenta lui Alexandru Manea (rubeola), a lui Andrei Stanescu (aflat in concurs la schi) si a lui Rosianu (accidentat), dar si aparitia in lui Nitu, jucator vizat pentru transfer, acest fapt confirmand intentiile antrenorului da a aduce la echipa noi jucatori de perspectiva.

Echipa de start: Rasinar, Ardeleanu, Jipa, Alexe, Trancan, Chiru, Stefan, Serbanescu.
Au mai jucat: Nitu, Simion, Lupu.
Pentru Scoala de Fotbal A.R.D. Snagov au marcat: Ardeleanu (2).

Accesari: 907
Multumim pentru vizita si va mai asteptam pe la noi.
Daca ne-ati lasa si un comnetariu ar fi chiar super!
  • Ai ceva de spus?
    Orice comentariu este binevenit insa mare atentie: vor fi acceptate si publicate doar acele comentarii care respecta atat regulile bunului simt cat si pe cele de ortografie si gramatica ale limbii romane! Multumim pentru intelegere.

    1 Star2 Stars3 Stars4 Stars5 Stars (No Ratings Yet)
    Loading...website statistics